5,1 13 tys. ocen
5,1 10 1 12529
5,6 22 krytyków
Polskie gówno
powrót do forum filmu Polskie gówno
ocenił(a) film na 1
Detoksynator

no i dobrze a nich spierd*** z tym gównem wszystko co Polskie jest beznadziejne

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 9
Detoksynator

Lub też Ty polski bękarcie...

modrzew1945

A już się cieszyłem, że w końcu jakaś polska komedia romantyczna z adekwatnym do poziomu tytułem... A jednak musical? Wstrzymam się od aluzji o gównie :-).

Detoksynator

Dobrze mu pojechałeś! Brawo! Koleś pewnie teraz siedzi pod stołem i ssie kciuk hahaha

skt84

to nie jest kciuk :)

jotubyl

wysłać trolla na tortury!

użytkownik usunięty
jotubyl

chyba cię poyebało

Detoksynator

Szkoda, mogłoby być wesoło. A tak ogólnie, ktoś może mi wyjaśnić, dlaczego film jest oceniany, skoro raczej nikt go nie oglądał?

ichear

Wiesz, niektórzy byli w dupie i widzieli...

ocenił(a) film na 1
Detoksynator

Tak jak twoja matka ciebie czyli coś marnego Polaczki biedaczki sie unoszą HAHAH :** kocham was marni ludziki

użytkownik usunięty
jotubyl

no to polskie gówno

filmu nie ma i nie będzie a 25 gówien oceniło film :D

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 1
Detoksynator

miała to być wypowiedź która zrobi z Ciebie kogoś w moich i innych oczach kogoś fajnego? inteligentnego? przykry Pan żeś jest tyle powiem :)

PS: haha ale śmieszny avatar tak słodzki mikołaj z karabinem ale śmieszne hhaha boki zrywać

jotubyl

Twoja wypowiedź o tym,że wszystko co Polskie jest beznadziejne miało udowodnić wszystkim odwiedzającym to forum,ze jesteś sfrustrowanym polaczkiem? no to gratuluje udowodniłeś to.Polska ci nie pasuje, avatar ci nie pasuje, wszystki złe, zawsze na nie...Zrób nam wszystkim i sobie przysługe i idź się powieś.

ocenił(a) film na 1
Detoksynator

Ostatnie słowa opisują słowa twojej matki gdy Ciebie urodziła? nie mam zamiaru sie kłócić bo to i tak bez sensu mi sie to nie podoba i uważam to do dupy i over! Po prostu większość ludzi znająca się choć minimum na kinie wie że polskie produkcje nadają się do śmieci bo są po prostu słabe i tyle.

jotubyl

Ty jesteś słaby.W rodzimej kinomatografii jest wiele nieśmiertelnych klasyków....z resztą po co ja z tobą gadam...Giń trolu

ocenił(a) film na 1
jotubyl

.i.

Detoksynator

gdzie te klasyki?

schiz

http://www.filmweb.pl/rankings/film/poland

PS
Obejrzyjcie coś zamiast pisać komentarze - lepiej będzie dla Was i dla czytających...

Cubezone

aha, klasyki polskiego guwna-widziałem nuda.

schiz

ta...

Cubezone

sra ta ta taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

schiz

ta taaa taaaaaaam...

Cubezone

bumbururur ruuuuuuuuuuuuuuuuu 100 tys utopil w to gowno ten muzyk-buddysta od milosci

ocenił(a) film na 6
schiz

Premiera w 2014 http://menstream.pl/wiadomosci-reportaze-i-wywiady/tymon-tymanski-chce-dac-w-twa rz-polakom-polskie-gowno-bedzie-prowokowac-jatrzyc-i-bezlitosnie-drwic,0,1441630 .html