5,1 13 tys. ocen
5,1 10 1 12529
5,6 22 krytyków
Polskie gówno
powrót do forum filmu Polskie gówno

Idziesz do kina i mówisz: poproszę bilet na "Polskie gówno", jakoś średnio widzę siebie w takiej roli, chyba ktoś będzie mnie musiał wyręczyć;D

ocenił(a) film na 4
e_w_a_

tak, bo przypadkiem kasjerka cię źle zrozumie i dostaniesz bilet na jakąś komedię romantyczną, ekranizację lektury szkolnej czy podobny film..

Glanc

uhahahahahah!

uhahahahahahahahaha!

ahahahahahahahaha!!!!

chcialbym to zobaczyć:)

marklar

żeby być oryginalnym: hehehehehe :)

e_w_a_

Gówno to chyba najmniej oryginalna rzecz z jaka się spotkałem, a uwierzcie mi spotykam się z gównem nierzadko. Gówno towarzyszy mi od narodzin, aż do śmierci i jaki piękny byłby świat gdyby to gówno, było tylko tym co spuszczamy w ubikacji.

ps.Pani Ewa musi być niezmiernie "wrażliwa" ;)

e_w_a_

Nie macie wrażenia że to już lekka przesada z tym tytułem i wogóle całym
tym "polskim kinem",które umiera śmiercią tragiczną?

Crispat

Ja mam wrażenie, że piszemy "w ogóle" a nie "wogóle".

Dr_Grape

fakt będzie zamęt...
- poproszę bilet na "Polskie gówno"
- ale które??

dobra nie nabijajcie się;) niektóre polskie filmy ujdą

e_w_a_

A ja nie mam takich problemów. Zawsze jak jest okazja powiedzieć coś dwuznacznego lub odważnego, mówię to z zadowoleniem. "Polskie Gówno" to tytuł filmu, więc jeśli kasjerka (która powinna dobrze znać repertuar własnego kina) nie zrozumie, będzie to jedynie jej błąd i problem.

ocenił(a) film na 10
e_w_a_

JA na ten film zabrałem swoją klasę w technikum, bo robię jako jebnięty belfer.... :P

J_C_WELLS

Chociaż jeden z Was się przyznał ;] Czekam teraz na lekarzy... A tak serio to musisz być całkiem spoko belfrem, a jak słuchasz Kryzysu na długiej przerwie, to jesteś zaaajebistym belfrem. Życzę Ci byś został dyrem w tej budzie, pozdro.

e_w_a_

Zawsze lepiej to zabrzmi niż gdybyś kombinowała i wyskoczyła z tekstem: "proszę 1 bilet na ojczyste fekalia", lub "- chciałam, chciałam... - co? - polski stolec". Wiem, że kilka lat minęło, ale jeśli nadal problem jest aktualny to mogę to dla Ciebie zrobić - Kał-amarnick.