i chyba takie ten film tu oceniają , bo jest totalnie beznadziejny ,włącznie z dzieciakiem grającym dzieciaka, co za gejowski ryj i te debilne dialogi w stylu wygraj: kocham cię tato haha
wypowiedź adekwatna do autora :/ co do filmu, dobre kino, przypomina mi dzieciństwo :D
Widzę że masz doświadczenie w tej dziedzinie bezmózgu popieprzony. Film świetny.
Fajny film. Fabuła nie jest jakoś wielce skomplikowana, ale spoko się ogląda. Dobre stare kino na wyluzowanie. Bez dragów, amfetaminy i tego całego dzisiejszego gówna! Polecam
Że co?dlaczego szczeniacka Pantera?Dobiłem do trzydziestki i nadal słucham tego zespołu chociaż dawno nie istnieje,możesz rozwinąć dlaczego twierdzisz że Anselmo to beksa?
Wkurzyłem się,masz takiego zacnego wymiatacza w nicku,a jeden z moich ulubionych filmów epoki vhs pojechałeś jak świnie?jestem zdruzgotany:)
Nie, no ok, film spoko, fajnie się ogląda, stare dobre lata...Ale młodego faktycznie mógłby zagrać ktoś inny, chłopak jest nieprzeciętnie sztuczny, jakąś taką antypatie wzbudza...poza tym ok ! :-)
On chyba miał być taki irytujący właśnie,jego tam nie bronię bo mam wyj...,ale film w całości jest spoko.
No może i racja, uczepiłem się gnojka niepotrzebnie :-) Sly za to wymiata wtedy, teraz (niezniszczalni) i na wieki wieków :-)
P.S Nieeeee ! Nie oglądaj ludzkiej stonogi 2 ! :-)
zacząłem oglądać jedynke - jeden z naprawdę niewielu filmów, które wyłączyłem...a uniosłem zabójcze mrówki itp... :-)