Poniżej zera

Bajocero
2021
5,9 9,2 tys. ocen
5,9 10 1 9204
5,5 2 krytyków
Poniżej zera
powrót do forum filmu Poniżej zera

Fabuła trzyma się kupy i nie jest przewidywalna. Jak na piątkowy wieczór, całkiem ciekawa propozycja.

turku

To nie oglądaj filmów na netflix, skoro wiesz, że to wszystko szmira.

ocenił(a) film na 5
turku

To nie jest całkiem film produkcji Netflixa. Głównie to producentem jest hiszpańską tv publiczna a Netflix chyba tylko zapłacił za prawa poza Hiszpania.

kamad005

Jakis wklad w produkcje tez mieli. Skopiowane z imdb:

Firmy produkcyjne
Morena Films
Amorós Productions
Film Factory
Kataloński Instytut Przedsiębiorstw Kulturowych (ICEC)
Netflix
Hiszpańska telewizja radiowa (RTVE)
Dystrybutorzy
Netflix (2021) (na całym świecie) (wideo) (VOD)

ocenił(a) film na 3
turku

Tam się nic nie trzyma kupy a fabuła to chyba rozsypali na stole wycięte słowa i tak powstał scenariusz...

ocenił(a) film na 8
pawulon1_2

rozumiem ze liczyłeś na film dokumentalny ?

ocenił(a) film na 8
pawulon1_2

Fabuła jest w porządku, a te niedociągnięcia, o które się czepiacie to jest jakiś śmiech na sali. Coś typu "przebił opony, a wymienił tylko jedną" - myślę, że na pewno film by był ciekawsze, gdyby pokazywali jak wymieniają wszystkie opony️ jeśli patrzycie tak na każdy film, to współczuję naprawdę bo żaden nie sprosta waszym oczekiwaniom ️

ocenił(a) film na 3
pawulon1_2

Up, straszne kupsko ten film a wymiana jednej opony to najmniejszy problem w fabule.

ocenił(a) film na 3
pomocnik10

Dokładnie. Tu się nic nie zgadza.

turku

Gdybyś mi nie napisał, że to od Netflixa, to bym zerknął. Z rok temu oglądałem film, że jakieś tam marynarze podwodne se płynął... i gdy było gdzieś koło połowy filmu, na tym okręcie, przy wszystkich, ci "marynarze" całują się w usta z jezyczkiem. Netflix to politycznie poprawny chłam, który chce robić rewolucję. Ale nie październikową, lecz w głowach młodych ludzi. Pedały, lesbijki, brak jakiegokolwiek odniesienia, że wykształciło naszą cywilizację chrześcijaństwo...

ocenił(a) film na 3
turku

Zgadzam się co do tego, że fabuła trzyma się kupy. Zwłaszcza przez finałowe pół godziny. Nawet zaryzykowałbym stwierdzenie, że nie tylko trzyma się kupy, ale wręcz nią jest.