Film mial potencjal ale zostal zmarnowany.Anglicy lubuja sie w filmach gdzie gowniarze pokonuja doroslych :/ np eden lake.
Od razu pomyślałam o "Eden Lake" jak tylko weszła do domu oprawcy, rzeczywiście podobny motyw.
w eden lake mieli przewagę liczebną w dodatku ci dorośli to jakieś łajzy były i tyle...
wg mnie bardziej ciamajdy:) zeby nie dac sobie tady z gowniarzami...Zreszta nie warto nawet komentowac dalej filmu eden lake.
po za tym ty także byś sobie nie poradził z taką przewagą liczebną, a nie byli to 12 latki tylko 16-18
nie poradzila to po pierwsze a po drugie majac do czynienia z taka patologa zmienila bym miejsce pobytu.Zwlaszcza ze nawet rodzice tych gnojkow to jakas patologia rowniez byla.
Wszystko...
Naturalnie dziewczynki są mniej od chłopców inteligentne, mniej wrażliwe i nie potrafią nawet docenić dobrego filmu.
a szczególnie dotyczy to polskich zfeminizowanych dziewoi.
Żeby nie my męzczyżni to byście wymarły jak dinozaury.
Pozdrawiam serdecznie
prosze Cie Eden Lake to film dla ludzi inteligentnych?Nawet jesli to zachowanie glownych bohaterow mam tu na mysli doroslych jest co najmniej smieszne.Zamiast uciekac to oni uzeraja sie z glupimi gowniarzami. Kobiety sa mniej wrazliwe co Ty pleciesz?!Poza tym skad pomysl ze jestem feministka?Zastanow sie troche co piszesz.
Cały twój wpis potwierdził moją wstępną diagnozę skarbie.
Tylko podstępne feministki nie zgadzają się z uprzejmymi kawalerami.
Każdy bystrzacha wie ,że "Eden Lake" to arcydzieło. Taka jest prawda.
mam wrazenie ze sobie zartujesz co do eden lake a jesli nie to jestem zalamana :/
jestes uprzejmy acha spoko jakos nie zauwazylam
tylko trochę żartuję. Naprawdę uważam Eden... za znakomity film.
nie zauważyłaś !!!!!!!! - toś mnie zraniła
a i nie obrazaj swojej matki piszac ze bysmy wymarly gdyby nie mezczyzni.To mama Cie wychowala,dawala jesc i zmieniala pieluchy wiec troche szacunku czlowieku do kobiet..