Poprawczak

Dog Pound
2010
7,2 13 tys. ocen
7,2 10 1 13394
Poprawczak
powrót do forum filmu Poprawczak

Generalnie świetny film. Aktor wcielający się w Butcha zagrał tę rolę rewelacyjnie.

Mam pytanko do was:
|
|
|
|
|
|

Co sie stało z kolesiem co go zgwałcili?? Podciął sobie żyły??

Jak interpretujecie końcówke?? Za duży płot i gość nie mógł uciec, a może zdał sobie sprawę że na wolności sie nie odnajdzie i poprawczak/wiezienie to jego życie??

ocenił(a) film na 7
Johner

Co do go zgwałconego kolesia to tak jak piszesz,wydaje mi się że podciął sobie żyły.

A co do końcówki filmu to mi się wydaje że po prostu nie spodziewał się że będzie miał przed sobą płot.

Johner

Mnie ciekawi czy po buncie zostanie zwolniony po tyg. tak jak miało być czy wpłynie to na jego odsiadkę i dostanie wyrok 4 lat w więzieniu? Jak myślicie

ocenił(a) film na 9
Herku1

Warunkiem kasacji wyroku miał być brak jakichkolwiek incydentów. Główny bohater wziął czynny udział w buncie, więc raczej nic z tego nie wyszło. Pozdro

Johner

Niedawno dopiero obejrzałam, dlatego odpisuje dopiero teraz. Nie podciął sobie żył, doznał obrażeń wewnętrznych, w wyniku których nastąpił krwotok wewnętrzny i to go zabiło.

ocenił(a) film na 4
Kacha_6

Oj Kacha, to ten gwałciciel musiałby mieć ptaszka jak koń! Miliony facetów to robi i nie umiera :-D
A tak na serio to obejrzyj jeszcze raz tę scenę, dokładnie widac na kocu dwie plamy krwi na wysokości przedramion. Poza tym szukał by pomocy lekarza dużo wcześniej a nie telefonu do mamy w środku nocy, po prostu załamał się chłopak.

robinoc

Masz rację robinoc. Myślałam, że tam była jedna plama.