Olu, oglądam teraz inny horror na TVN - Czas Śmierci.
Ale tylko początek zamierzałem, aby się nim zachęcić np na jutro.
Czy mogłabyś napisać jakikolwiek komentarz, kiedy film się rozpocznie?
Dostanę wtedy głośny sygnał na mailu : )
Koniecznie odpisz na ten lub powyzszy post : )
Dziekujeeeee : D
teraz będzie przerwa na reklamy, potem ekscytujące wyniki głosowania, po których pewnie kolejna reklama i dopiero film. MOŻE. czyli masz pewnie z 20 minut, a raczej więcej ;)
dam jeszcze znać potem.
to raczej pooglądane, 00:47 i nadal te pierdoły lecą, dobrze, jeśli w ogóle puszczą film ...
Hehe. Towarzystwo wzajemnej adoracji - nagroda dziennikarzy dla Miki Urbaniak, mamusia - Urszula Dudziak nie podarowałaby im gdyby było inaczej
Wszędzie w programach napisane, że film rozpoczyna się o 0.00. Czy oni nad tym swoim niby "wydarzeniem muzycznym roku" nie mogą nieco bardziej zapanować tylko ciągnie się i ciągnie. Wyskakuje ten pożal się Boże kabareciarz i przynudza jeszcze bardziej przeciągając wszystko
o, chyba ten. zdaje mi się, że widziałam wokalistę Limp Bizkit w radiowozie, więc raczej to to :)
A jednak, w końcu. Myślę, że warto - chociaż będę oglądać już drugi raz to chciało mi się czekać do tak późnej godziny. Fajny klimat, oryginalny pomysł na fabułę
Mało tego przez cały film nie było nawet jednej przerwy reklamowej. Jestem w szoku. Wiem, że film zaczął się z około godzinnym opoznieniem, ale i tak to jest polsat. Więc jestem w szoku.
dokładnie ! wg programu miał się kończyć o 2. po godzinnym opóźnieniu skończył się 2:30....haha
To nie tylko wiary skutki ale wódki !
Najbardziej jednak pokręcony był ten przybysz co robił spis, przewidział jak zginie i zginął bo się karwa kawka zagapił na drodze :D