Myślałam że już udało im się uciec że dziewczynka zobaczy inny świat On wróci do siebie od tych czubków , a tu szok zginęli i jeszcze jego przyjaciel potem tam pojechał ...nie
spodziewałam się takiego końca i dlatego moja ocena to 7.Scena festynu szokująca i mocna scena w piwnicy z jakąś opóźnioną rodzinką która tam sobie zamieszkuje .Film
mi się podobał może nie jest to kino jakiś mocnych lotów ale chociaż chciało mi się spać to postanowiłam obejrzeć do końca bo byłam ciekawa jak się skończy więc to jednak
coś znaczy.
Ja bym chyba wolała strzelić sobie w łeb niż żyć z takimi psycholami .Dziwne jest tylko to że przez tak wiele lat nikt się tą sprawą nie zajął ? tego miasteczka ? tylko naprawdę
ludzie tam jechali przypadkiem czy coś takiego i już zostawali bo nawet gdyby uciekli to by zginęli to trochę bezsensu chyba że naprawdę byli wybrani ...
Polecam film :)
Jeśli Ci się ten film spodobał to polecam film w podobnym klimacie czyli "Źródło" Tam do miasteczka trafiają ojciec z synem i mieszkańcy tego miasteczka też skrywają tajemnicę.Problemem jest tylko to,że ciężko ten film gdzieś trafić,ale możesz go sobie zaznaczyć bo może kiedyś wypłynie on na powierzchnię.
http://www.filmweb.pl/film/%C5%B9r%C3%B3d%C5%82o-2000-103168