polskim horrorom nie, nie i jeszcze raz nie !
Piszecie że powinien mieć wyższą ocenę, ale niestety to polski film i oczywiście masa błędów.
No niestety kręcenie dobrych horrorów zostawmy krjom które się na tym znają, nam pozostaje kręcić durne komedie typu ' job ' xD.
Twoja wypowiedź to żenada ;p może film nie jest dobry, ale wyobraź sobie, że to jest praktycznie pierwszy polski horror z dość dużym budżetem(oczywiście jak na polskie realia) i zrobiony z takim rozgłosem nie można sie spodziewać nie wiadomo czego!!! Podejrzewam, że pierwsza polska komedia też nie była śmieszna więc gdybyśmy przestali kręcić komedie bo jedna czy dwie nam nie wyszły to nie powstało by wiele dzieł. Tyle :P
ciekawe, bo jakoś np. Legenda ( polski horror z LISZOWSKA ! ) też miała rozgłos a i tak była beznadziejna.
Nie no a weźmy np. film : Droga w świetle Księżyca czy Syn szatana, jakoś ogląda się lepiej, choć polski film przyznam, ale nie grali w nim tacy beznadziejni aktorzy ( choć te filmy tez nie były najlepsze ;D ). to wszystko zmienia. no nic, czekam na coś lepszego od strony polaków, bo na razie się nie postarali, bądź co bądź może kiedyś doczekamy się czegoś przy czym można będzie sie bać.
ja jednak dalej stawiam na zagraniczne horrory:D
ps. ale nawet normalny człowiek sie przecież skapł ze w tym filmie była masa błędów, reżyserowie myśleli ze sie nie skapniemy ? :/ . wrr..
No spoko mi chodziło tylko o to, że ty napisałaś żeybyśmy dalej kręcili te komedyjki, a z horrorem dali sobie spokój, ale nie dorazu rzym zbudowano trzeba sie uzbroić w cierpiliwość i czekać na dobry polski horror:))) A tak swoją dorogą to ta Legenda to takie dno, że o ja nie moge:PP a co do pory mroku to może scenariusz kończył inny facet nie czytając go od początku??:))))) Wkońcu to polska tu wszystko jest możliwe:))
nom, spoko ;D
no to czekamy, ale broń Boże żeby w następnym ( mam nadzieje lepszym ) horrorze grał Wesołowski. xD
ale w Legendzie najbardziej poraziła mnie obsada.:D
jakiś Zenek ze złotopolskich <ziewa>.
masakra.;d
Tylko najbardziej mnie dziwi, że ta głupia Legenda ma lepszą ocenę od pory mroku:))
Ale moim zdaniem lepiej było zachęcać do pójścia do kina niż zniechęcać bo jak ten film mało zarobi to nie ma co się następnego horroru za szybko spodziewać>>
Jak mają powstawać takie filmy to lepiej żeby nić nie zarobiły.Za taką tandeta to powinni jeszcze doplącać do biletów.POZDRAWIAM
A co wolis z zeby powstaaly komedie romantyczne jednakowe tylko plener inny bleeeeeee
kino Polskie od 2000 roku skręca w slepą uliczkę a komedie romantyczne są tego dobitnym przykładem i te żenujące seriale. I dziwią sie ludzią że kino omijąją szerokim łukiem. Polscy młodzi reżyserzy są kiepscy a komedie romantyczne są tego najlepszym przykładem . ja uwarzam że cała polska kinematografias przeżywa OGROMNY KRYZYS. Mało jest twwórców którzy mają prawdziwy talent a talentu nie można się nauczyć w szkole filmowej albo się go ma albo nie KONIEC .wCALE NIE UWARZAM ŻE ZAMIAST TANDETNYCH "HORRORÓW" MAJĄ POWSTAWAĆ RÓWNIE TANDETNE PSEUDO "KOMEDIE ROMANTYCZNE".pozdrawiam