PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=462084}
3,5 12 tys. ocen
3,5 10 1 12141
1,9 9 krytyków
Pora mroku
powrót do forum filmu Pora mroku

...

ocenił(a) film na 6

Ludzie! Dziwią mnie wasze noty. Bawicie się w jakiś krytyków? Rozumiem, film miał dużo doskonałości i był to mieszany Hostel z Piłą. Dla was Polskie to odrazu gówniane, sory, może tak nie jest ale takie jest moje zdanie. 6/10.

ocenił(a) film na 6
defektMuzgu

*noty - opinie
*doskonałoście - nie doskonałości

sory, pisane na szybkiego.

ocenił(a) film na 1
defektMuzgu

haha, ten film byl okropny, nie przyrównuj go z piłą lub hostelem bo śmiać mi się chce.
Dali "cyca" z kiepskich do filmu i co mysleli ze on bedzie wszystkich rozśmieszał swoja glupotą?
Film kiepski, rzadko daje 1/10, ale to juz jest szczyt.

Odniose sie do jednego mometu.. :
Nie pamietam dokladnie jak to było ale mniej wiecej pamietam ze pokazywali normalnie scene filmową, krecili kogos na kajakach chbya, a nagle obraz sie zerwał i pokazali jakiegos zakrwawionego mężczyzne, a po 2 sekundach obraz wrocil tam gdzie wczesniej, co to ma byc? Rezyser myslal ze ludzie sie tego przestraszą? a tak w ogole to nie ma sensu.
pozdrawiam, nie polecam strata czasu jest ogladanie tego filmu, jak ktos chce obejrzec to jedynie aby sie posmiac.

ocenił(a) film na 8
defektMuzgu

Ja po obejrzeniu też odniosłam takie wrażenie. Mieszanka Hostelu z Piłą. Ogólnie film dobry 8/10, chociaż mnie taka tematyka (Hostel, Piła, Masakra piłą itp. nie rusza i nie przeraża (jako film oczywiście, bo nie chciałabym być na miejscu żadnej z ofiar) ponieważ jest przewidywalna. Zawsze morduje człowiek. Ale skoro już obejrzałam to uważam, że film jest ok, zrobiony na miarę ww. filmów.