Ludzie! Dziwią mnie wasze noty. Bawicie się w jakiś krytyków? Rozumiem, film miał dużo doskonałości i był to mieszany Hostel z Piłą. Dla was Polskie to odrazu gówniane, sory, może tak nie jest ale takie jest moje zdanie. 6/10.
haha, ten film byl okropny, nie przyrównuj go z piłą lub hostelem bo śmiać mi się chce.
Dali "cyca" z kiepskich do filmu i co mysleli ze on bedzie wszystkich rozśmieszał swoja glupotą?
Film kiepski, rzadko daje 1/10, ale to juz jest szczyt.
Odniose sie do jednego mometu.. :
Nie pamietam dokladnie jak to było ale mniej wiecej pamietam ze pokazywali normalnie scene filmową, krecili kogos na kajakach chbya, a nagle obraz sie zerwał i pokazali jakiegos zakrwawionego mężczyzne, a po 2 sekundach obraz wrocil tam gdzie wczesniej, co to ma byc? Rezyser myslal ze ludzie sie tego przestraszą? a tak w ogole to nie ma sensu.
pozdrawiam, nie polecam strata czasu jest ogladanie tego filmu, jak ktos chce obejrzec to jedynie aby sie posmiac.
Ja po obejrzeniu też odniosłam takie wrażenie. Mieszanka Hostelu z Piłą. Ogólnie film dobry 8/10, chociaż mnie taka tematyka (Hostel, Piła, Masakra piłą itp. nie rusza i nie przeraża (jako film oczywiście, bo nie chciałabym być na miejscu żadnej z ofiar) ponieważ jest przewidywalna. Zawsze morduje człowiek. Ale skoro już obejrzałam to uważam, że film jest ok, zrobiony na miarę ww. filmów.