Warty obejrzenia dlatego że: Polski, dobre zdjęcia, niezła muzyka, dwoje młodych aktorów daje bardzo dobry przykład gry aktorskiej. Rozczaruje: chęć zrobienia bardzo dobrego horroru z dużą ilością muzyki i elementami humoru.
Po zdjęciach i dotychczasowych opowiadaniach, stwierdzam, że to podróbka 'Hostel'a'. Jeśli sie mylę niech ktoś mnie poprawi.
Ale na miłość Boską, ileż można?
Da Vinci - Włoska Robota
a teraz Pora Mroku - Hostel (?)
Warty obejrzenia dlatego że: Polski?
to że polski to bardzo źle bo polacy wógule nie umieją robić filmów więc tu nie ma nic do chwalenia się(tym bardziej że to horror! to już wógule będzie komedia)
"Polacy nie umieją robić filmów"... ciekawe... ja tam sie nie zgodze... jak chcą i... mają za co... to potrafią...
Tego jeszcze nie było - 3 błędy w 5 literowym słowie! I to dwa razy!! Domyślam się, że Polakiem nie jesteś, bo nawet człowiek bardzo ograniczony z dysortografią takich błędów by nie popełnił.
a niektórzy Polacy wógule nie potrafią pisać i tu też nie ma nic do chwalenia się ( sam nie wiem czy to horror, czy już komedia)
nooo wiesz są wyjątki
-seksmisja
-chłopaki nie płaczą
-nigdy w życiu(dla kobiet)
... itd
ale w większości są bardzo słabe i dlatego o polskich filmach nic nie słychać bo dajmy chodziasz takie ''nie kłam kochanie'' gorszego filmu już nie mogli zrobić xD........
Widziałem już i wcale nie jest to kopia Hostelu ani żadnego filmu - to jest naprawdę porządny horror, jak ktoś ma słabe nerwy to nie polecam. Jest naprawdę straszny. W ogóle świetna fabułą i aktorzy. Oby więcej takich filmów :)
Niestety troszkę jest.
Motyw ze stacją benzynową - na początku filmu jak i na końcu zryte z filmu "Teksańska masakra piłą mechaniczną" :]
ja uważam że nie był taki zły ,chyba nie widzieliście zabić sekala. . . i w porównaniu z kmiotami typu polskie komedie romantyczne to o wiele bardziej wyżej stawiam ten film niż te babskie filmy :P ;) pozdrawiam ps. nie musicie się ze mną zgadzać mam was gdzieś ;)