Co to ma być? Jeśliby nawet to miał być pastisz to nie wyszedł.
Co się dziwisz, przecież to w końcu polacy wymyślili.
A cóż się można było spodziewać po nich?
Mieli chęci no ale im się nie udało... trudno. :/
Jedyne co polakom się udaje to komedie i komedie romantyczne (chociaż właściwie nawet tego nie potrafią zrobić).
Ale i tak powinniśmy się cieszyć że wogóle zrobili jakiś ''horror'' (''horror'' w cudzysłowiu ponieważ tego 'czegoś' horrorem nazwać nie można).
Wstyd, że tak sie wyrazasz o Polakach. Generalizujesz, Twoja opinia jest subiektywna, ciekawe, ile polskich filmow obejrzalas. Chyba za duzo czytasz/sluchasz o polityce, bo w glowie Ci sie poprzewracało 'polko' i myslisz, ze wszyscy Polacy maja cechy naszych rządzących -
"Co się dziwisz, przecież to w końcu polacy wymyślili.
A cóż się można było spodziewać po nich?
Mieli chęci no ale im się nie udało... trudno. :/"
Skoro uwazasz, ze Polakom udaja sie tylko komedie i komedie romantyczne, to odsylam do TVP kultury.
to że polakom udają sie tylko niektóre filmy-przykro mi,ale to fakt. Nie mówie ze tylko komedie i komedie romantyczne,ale prawds jest taka, że horror jest chyba jedynym gatunkiem jaki nigdy nie wyszedł rodakom i podejrzewam że nie wyjdzie,poprostu nie potrafimy tego i koniec, nie powinniśmy sie brać za to,w czym nie potrafimy sie odnależć i nie próbować a siłe udowadniać ze tak nie jest,tylko poprostu zaakceptować to i nie ośmieszać sie próbując pokazać samemu sobie "ja potrafie!" bo widać,że chyba jednak nie ;) i nie oburzaj sie tak,bo klaudia ma troszke racji w tym co napisała,może zabardzo zgeneralizowała,ale no cóż
Bardzo fajny horor jedyny od wilczycy wygl jak maerykanski,gdyby to zrobili amerykanie to by sie wa podobal poprostu to taka Polska zawisc ze ktos zrobil cos nowego.
NIe przesadzaj. Nie wiem co lubisz w horrorach. Ani to "piła" ani "omen" ale na pewno da sie oglądać bo trzyma w napięciu i generalnie jest dobrze zrobiony. Plenery i scenografia są super, charakteryzacja i klimat tez. Jest sporo dziur gdzie wieje nudą i film sie nie klei, ale 5 moge dac spokojnie. Miedzy innymi za to ze to polskie dzieło.