Siemka. Super, że Kuba Wesołowski gra w tym filmie. Jest boski... podkochuję się w nim od wielu lat. Ten jeso tors, to ciało ze zjęć w galerii tego filmu... uhhh- tylko do schrupania. Cudo...
Według mnie wręcz przeciwnie. Po cholerę Wesołowski? Kiepski aktor, kojarzy się nam przede wszystkim z marnymi polskimi telenowelami.
o ja pierdziele znów jakaś głupia laska! ile ty maż lat 6,7 ?
to że się w nim podkochujesz to nie znaczy że ma grać w tym filmie bo on wógule do niego nie pasuje! (on wógule nie powinien być aktorem, bo z niego to taki aktor jak z koziej dupy trąba) on tylko może grać w na wspólnej .
E tam. Przynajmniej wie, dlaczego idzie na ten film. Ja też się niewiele więcej po POLSKIM HORRORZE spodziewam. Przecież to NIE MOŻE być nic dobrego. Z zasady. Ale się chyba wybiorę. Bo to niemal zoologiczna ciekawostka (no bo ile mieliśmy w historii POLSKICH HORRORÓW? 2?). A tors Wesołowskiego... No cóż: aktor z niego żaden, ale to nie znaczy, że źle wygląda.
OK. Mówcie, co chcecie, ale dla mnie Kuba jest super aktorem, i rozumiem też, że może się wam nie podobać. Aha. Kuba mi się podoba jako facet bo dla niektórych (w tym i dla mnie jest słodki), ale szanuję wasze zdania ;)
okej sory że cię obraziłem i też szanuje twoje zdanie ale powiedz mi jedno,skąd wiesz że on jest super itd... znasz go? może to jest zwykły cwaniak i robi przed wszystkimi popisuwkę ;)
Nie znam go, ale nie mówię też, że jest extra z charakteru, bo mogę się mylić. Po prostu podoba się mi z wyglądu i lubię sposób w jakim się zachowuje na ekranie ;)
ej no... jeśli ci chodzi o wygląd aktorów to jest wiele ładniejszych!ja tam akurat nie będe ci zabardzo wymieniał bo degustuje w płci przeciwnej ale jeśli miał już bym wymienić kogoś to chodziarz by brat pitt;)
nie no... Brad Pitt jest spoko i nie mówię, że mnie nie pociąga, ale jeśli miałabym wybierać spośród polskich aktorów to w czołówce byłby Kuba Wesołowski i np. Maciek Zakościelny. Zagraniczni aktorzy mają inny styl, więc wzbudzają trochę inne odczucia :)
Brad Pitt to baba nie facet choc by mial zarost do kolan to nadal bedzie mało meskim chłopczykiem z twarzą dziecka a jak grał w troji to wyglądał w tym kasku jak by miał zeza fuj!