Nie wiem nawet czy u mnie w kinie był ten film, miałem iść, ale raczej nie było i pewnie nie będzie... no nie oglądałem, bo ściągnąć też za bardzo nie ma skąd, ale już tak nie gadajcie, że głupi film. Po co w ogóle dajecie te oceny 1? Gorszy od "Legendy"? Nie widziałem, ale wątpię, że po obejrzeniu dałbym ocenę 1...
A tak w ogóle, to Wy nawet horrorów nie potraficie oglądać. Pewnie napaliliście się na jakiś straszny horror, a przecież od razu widać po zdjęciach, że twórcy chcieli stworzyć raczej film typu Piła itp. a nie horror, który ma straszyć -.- Tylko byście chcieli oglądać i się bać, bać, bać ... n/c Twórcy powinni mieć gdzieś, że Wy chcecie się bać, bo Wy tylko po to idziecie do kina, a nie zwracacie już uwagi na to, że to coś nowego w Polsce.. że to polski film. Chociażby przez to, że to polskie, powinniście dawać nieco wyższą ocenę.
jeśli nie widziałeś filmu to nie wiem po co się wypowiadasz... bez sensu...
Film jest tragiczny, totalnie poniżej oczekiwań, dałem 4/10 co i tak jest dla niego zbyt wysoką oceną.
Nie chodzi tu o to czy jest straszny czy też nie, po prostu jest mega słaby... jak obejrzysz to daj znać ;)
pozdrawiam!