PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=462084}
3,5 12 tys. ocen
3,5 10 1 12141
1,9 9 krytyków
Pora mroku
powrót do forum filmu Pora mroku

Nie wiem nawet czy u mnie w kinie był ten film, miałem iść, ale raczej nie było i pewnie nie będzie... no nie oglądałem, bo ściągnąć też za bardzo nie ma skąd, ale już tak nie gadajcie, że głupi film. Po co w ogóle dajecie te oceny 1? Gorszy od "Legendy"? Nie widziałem, ale wątpię, że po obejrzeniu dałbym ocenę 1...

A tak w ogóle, to Wy nawet horrorów nie potraficie oglądać. Pewnie napaliliście się na jakiś straszny horror, a przecież od razu widać po zdjęciach, że twórcy chcieli stworzyć raczej film typu Piła itp. a nie horror, który ma straszyć -.- Tylko byście chcieli oglądać i się bać, bać, bać ... n/c Twórcy powinni mieć gdzieś, że Wy chcecie się bać, bo Wy tylko po to idziecie do kina, a nie zwracacie już uwagi na to, że to coś nowego w Polsce.. że to polski film. Chociażby przez to, że to polskie, powinniście dawać nieco wyższą ocenę.

ocenił(a) film na 4
krytyk_filmowy

jeśli nie widziałeś filmu to nie wiem po co się wypowiadasz... bez sensu...
Film jest tragiczny, totalnie poniżej oczekiwań, dałem 4/10 co i tak jest dla niego zbyt wysoką oceną.
Nie chodzi tu o to czy jest straszny czy też nie, po prostu jest mega słaby... jak obejrzysz to daj znać ;)
pozdrawiam!