PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=462084}
3,5 12 tys. ocen
3,5 10 1 12141
1,9 9 krytyków
Pora mroku
powrót do forum filmu Pora mroku

To mi strasznie śmierdzi "Hostelem" ;p

Sidewinder

i slusznie bo to odpowiedz na hostel i piłę haha
juz to widze jeszce w wykonaniu Polski..

bluffgirl01

Wstrzymaj się z krytyką, aż do czasu jak zobaczysz ten film. Nie chodzi o to, żebym był jakimś fanem Pory Mroku. Tak samo jak ty nic o nim nie wiem tylko, że ja wstrzymuję się z wydawaniem opinii.

Nie będzie ci głupio jakby okazało się, że to jednak będzie dobry film?

fanfalubaz

niektóre zdjecia całkiem niezłe są tam :D:D :) Może będzie fajnie :)

fanfalubaz

yy jesli okaze sie ze to dobry film to bedzie mi glupio i sie do tego przyzanm , ale ja to wiem ze to bedzie gówno.

Sidewinder

jak przeglądnełam zdjęcie to też tak cos przypomina mi Hostel i coik piły ,<hahaha> Polakom do kręcenia horrorów to jeszcze daleko :D
pozdrawiam

ocenił(a) film na 3
beatka_13

Liczy sie fakt, że wkońcu Polacy zaczynają kręcić coś w stylu horrorów...a nie durnych i głupich komedi o zgrozo romantycznych....więc nwet jeśli ten film będzie gniotem to powinniśmy się cieszyć mimo wszystko, że wychodzi bo to przełamanie zastoju jaki w horrorowym świecie w naszym kraju panuje.

Sidewinder

oj taaak, zgadzam się,przez ostatnie lata praktycznie nic nie nakręcono większego oprócz komedii romantycznych z wciąż powtarzającymi się twarzami :/, więc co by to nie było ta "pora mroku" cieszmy się że w końcu coś innego :) pzdr

ocenił(a) film na 4
Sidewinder

robi się niedobrze już od nadmiaru polskich komedi romantycznych i kryminałów, do tego horroru też mam pesymistyczne przeczucie z tą serialową obsadą raczej nic dobrego niewyniknie, ale zawsze można oglądnąć na beke;)

ocenił(a) film na 4
Sidewinder

Po obejrzeniu trailera, raczej mi "Texańska Masakra.." na myśl przyszła... pomijając już dyskusję czy slasher jest dobrym pomysłem samym w sobie, Ślunska Masakra Kombajnem Ursus czy Hostel Wilkowyje z prawdziwego zdarzenia wymagać będą pokazania flaków, a od tego polski reżyser woli pokazywać cycki (szczęśliwie jescze nie własne) - no ale może uda się dojść do jakiegoś kompromisu... :P