Wstrzymaj się z krytyką, aż do czasu jak zobaczysz ten film. Nie chodzi o to, żebym był jakimś fanem Pory Mroku. Tak samo jak ty nic o nim nie wiem tylko, że ja wstrzymuję się z wydawaniem opinii.
Nie będzie ci głupio jakby okazało się, że to jednak będzie dobry film?
yy jesli okaze sie ze to dobry film to bedzie mi glupio i sie do tego przyzanm , ale ja to wiem ze to bedzie gówno.
jak przeglądnełam zdjęcie to też tak cos przypomina mi Hostel i coik piły ,<hahaha> Polakom do kręcenia horrorów to jeszcze daleko :D
pozdrawiam
Liczy sie fakt, że wkońcu Polacy zaczynają kręcić coś w stylu horrorów...a nie durnych i głupich komedi o zgrozo romantycznych....więc nwet jeśli ten film będzie gniotem to powinniśmy się cieszyć mimo wszystko, że wychodzi bo to przełamanie zastoju jaki w horrorowym świecie w naszym kraju panuje.
oj taaak, zgadzam się,przez ostatnie lata praktycznie nic nie nakręcono większego oprócz komedii romantycznych z wciąż powtarzającymi się twarzami :/, więc co by to nie było ta "pora mroku" cieszmy się że w końcu coś innego :) pzdr
robi się niedobrze już od nadmiaru polskich komedi romantycznych i kryminałów, do tego horroru też mam pesymistyczne przeczucie z tą serialową obsadą raczej nic dobrego niewyniknie, ale zawsze można oglądnąć na beke;)
Po obejrzeniu trailera, raczej mi "Texańska Masakra.." na myśl przyszła... pomijając już dyskusję czy slasher jest dobrym pomysłem samym w sobie, Ślunska Masakra Kombajnem Ursus czy Hostel Wilkowyje z prawdziwego zdarzenia wymagać będą pokazania flaków, a od tego polski reżyser woli pokazywać cycki (szczęśliwie jescze nie własne) - no ale może uda się dojść do jakiegoś kompromisu... :P