że większość z osób, które wypowiadają się na temat tego filmu od razu go przekreśla chociaż jeszcze nie było premiery !!:/ krytykujecie go tylko dlatego, że jest polski i dlatego, że grają w nim serialowi aktorzy. A skąd wiecie jak oni zagrają w tym filmie?? żal mi takich osób, które coś krytykują chociaż jeszcze nie widziały!!!
Może i masz rację, ale jeżeli slogan "Polska odpowiedź na Hostel i Piłę" jest prawdziwy, przy jednoczesnym dopisku "od lat 12", to chyba będzie to marna odpowiedź [bo fabuła w owych filmach praktycznie nie istnieje, pomijając fabularnego średniaka jakim jest pierwsza część Piły, więc zakładam, że chodzi tu o brutalność], już idiotyczne filmy z Chuckiem Norrisem mają adnotację "od lat 15". Nasuwa się jeden wniosek, albo ktoś stara się zrobić tanią reklamę, albo klasyfikacja jest błędna.
Kwestia aktorów, wybacz, ale prezentują oni marny poziom [aktorów ocenia się według zagranych ról a nie możliwości zagrania czy prawdopodobieństwa posiadanych umiejętności], brak wybitnych, dobrych ról, filmów czy seriali.
(...)które coś krytykują chociaż jeszcze nie widziały!!!
Co za sztuka wypowiadac się na temat filmu, który się widziało:)
to według Ciebie (piotrek dalej nicku nie pamiętam sorki) każdy film się ocenia nie widząc go??? trochę to (moim zdaniem) dziwne podejście do sprawy oceniania filmów. Co do pierwszej odpowiedzi na mój post...zgodzę się z Tobą, że może aktorzy nie są wybitni, nie mają w swoim "dorobku" ciekawych i dobrych produkcji aczkolwiek ten film może być dla nich przełomem :) mam nadzieję, że będzie to film, który będę mógł ocenić na przynajmniej 6 :)