nierozumiem dlaczego tak krytykujecie ten film dlamnie jak na polski film byl calkiem dobry mi sie podobal
Jestem podobnego zdania. Widziałem wiele wg mnie gorszych horrorów. Po ocenie na FW spodziewałem się niezłego gówna, ale całkiem tragicznie nie było.
Jak na realia Polskiej tworczosci i kina film o dziwo dobry i spokojnie mozna cala historie przetrawic bez wiekszych dolegliwosci.. Z mojej strony polecam !
Ja nie mogę ale z was są przypały jak w ogóle to coś można nazwać filmem???!! I nie zasłaniajcie się sentymentem do polskiej kinematografii ... jeżeli wam się ten film podobał chodź w małym stopniu to ... współczuje ... zjebana gra aktorska , fabuła cienka jak dupa węża , scenografia chyba ze śmietnika wygrzebana ... ja myślałem, że na film webie znajde ludzi wymagających i rozgarniętych ...a tu ... niespodzianka .. taka negatywna ta niespodzianka .
Ja powiem tak. Moim zdaniem, ktoś kto nałogowo ogląda horrory ma oczywiście większe wymagania i dla niego ten film może być totalnie beznadziejny. Ja przyznaję, że na początku też byłam bardzo uprzedzona, bo generalnie jestem sceptyczna, jeśli chodzi o jakiekolwiek polskie filmy współczesne, zwłaszcza, że nie od razu zrozumiałam fabułę tego filmu. Ale później zaczął się rozkręcać i przyznam, że całkiem miło mnie zaskoczył. Moim zdaniem 6/10.