PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=462084}
3,5 12 tys. ocen
3,5 10 1 12141
1,9 9 krytyków
Pora mroku
powrót do forum filmu Pora mroku

hmm

ocenił(a) film na 8

nierozumiem dlaczego tak krytykujecie ten film dlamnie jak na polski film byl calkiem dobry mi sie podobal

ocenił(a) film na 6
Adeem

Jestem podobnego zdania. Widziałem wiele wg mnie gorszych horrorów. Po ocenie na FW spodziewałem się niezłego gówna, ale całkiem tragicznie nie było.

ocenił(a) film na 5
Kapitanos

Jak na realia Polskiej tworczosci i kina film o dziwo dobry i spokojnie mozna cala historie przetrawic bez wiekszych dolegliwosci.. Z mojej strony polecam !

Adeem

a mnie ten film tylko utwierdził w tym, że Polacy horrorów nie powinni tykać nawet kijem

ocenił(a) film na 5
fisher

jak dla mnie zaden to horror ;) ale film ogolnie wporzadku..

ocenił(a) film na 1
Kosci_zostaly_rzucone

Ja nie mogę ale z was są przypały jak w ogóle to coś można nazwać filmem???!! I nie zasłaniajcie się sentymentem do polskiej kinematografii ... jeżeli wam się ten film podobał chodź w małym stopniu to ... współczuje ... zjebana gra aktorska , fabuła cienka jak dupa węża , scenografia chyba ze śmietnika wygrzebana ... ja myślałem, że na film webie znajde ludzi wymagających i rozgarniętych ...a tu ... niespodzianka .. taka negatywna ta niespodzianka .

ocenił(a) film na 7
Adeem

Ja powiem tak. Moim zdaniem, ktoś kto nałogowo ogląda horrory ma oczywiście większe wymagania i dla niego ten film może być totalnie beznadziejny. Ja przyznaję, że na początku też byłam bardzo uprzedzona, bo generalnie jestem sceptyczna, jeśli chodzi o jakiekolwiek polskie filmy współczesne, zwłaszcza, że nie od razu zrozumiałam fabułę tego filmu. Ale później zaczął się rozkręcać i przyznam, że całkiem miło mnie zaskoczył. Moim zdaniem 6/10.