jak bede chciala ogladac obdrapana brudna Polske to sobie sama pojade w okolice Śląska! Historia beznadziejna ogladanie tego filmu jest jak tortura! Polacy+ horror= smiechu warte!!!!!1
Film może nie był rewelacyjny, ale dawał radę. Stworzono jakiś klimacik, prawda że fabuła nieco naciągana, ale oglądało się przyjemnie. Poza tym, co masz do śląska? :)
kurcze a na ogladanie podrapanej brudnej Słowacji np w Hostelu, czy podrapanej brudnej Ameryki w co drugim horrorze amerykańskim to nikt nie narzeka. Ciekawe czy film sprzedałby się za granicą. Najtrudniej wszak być prorokiem w swoim kraju.
pozdro
A co może w Ameryce jest wszystko piękne i ładne?
To pewnie pamiętasz tylko Amerykę z mody na sukces. Zaskoczę cię tam też są slamsy, rozlatujące się budynki i klatki schodowe do których strach wejść. Zupełnie jak u nas. Dodajmy do tego jeszcze osiedla przyczep kempingowych i mamy "sielankę"
Taak tylko że ja nie obejrzałam ani jednego odcinka z mody na sukces...więc Twój komentarz jest nie na miejscu :/
A mnie się właśnie te odrapane bloki podobały. I ten posterunek, który wygląda identycznie jak ten w mojej miejscowości, i ten szpital. To bylo realne i własnie fajne. No bo chyba gorzej gdyby dowalili tam willowe dzielnice warszawy?
Przyjaciele. Film jest przeciętny, ale mnie się podobał głównie ze względu
na dość sensowne zakończenie i klimacik. To że jest kalką z podobnych
produkcji Amerykańskich to oczywiście prawda. Natomiast odnośnie brudu - no
cóż wiele miejsc w Polsce to wstyd na potęgę. Właśnie jest wiosna i jeszcze
liście nie wyrosły na drzewach, więc dość dobrze widać jak wygląda nasza
kultura - pobocza dróg zasypane śmieciami wyrzucanymi wprost przez okno,
każde zagłębienie terenu zapełnione odpadami wyrzucanymi tam tylko dlatego,
żeby zaoszczędzić kilka złotych na MPO. Do tego dodajcie dziurawe na potęgę
drogi i niestety nie ma się czym chwalić. Wystarczy pojechać do Austrii lub
Niemiec żeby zobaczyć, że może być schludnie, czysto i że drogi nie muszą
wyglądać jak po bombardowaniu