PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=462084}
3,5 12 tys. ocen
3,5 10 1 12141
1,9 9 krytyków
Pora mroku
powrót do forum filmu Pora mroku

moja ocena -100

ocenił(a) film na 1

Będąc pijanym wytrzeźwiałem , nie wiem czy reżyser wiedział co chciał nakręcić?mam wrażenie ze nie, nie wiadomo o co chodzi w tym filmie aż do samego końca, film jest straszny w swoim tragizmie. Jest tak tragiczny ze powinni go pokazywać studentom jakich nie należy kręcić filmów. Ci Niemcy co gadali chyba powinni mieć tłumaczenie pl. Bardzo nie udolne naśladowanie hostelu czy piły, cofam słowa - tragiczne !!!!. Można obejrzeć i się torturować tym gównem, nawet alkohol nie pomaga w oglądaniu. No i aktorzy z seriali :) jeden z klanu i ten drugi z czasu honoru laluś :)

ocenił(a) film na 10
magik30

zauwazyles tylko 2 chlopakow z telenowel ktorych w tym filmie nie widac byli tylko wabikiem na widownie telen,zauaz ze tam zagrali poza nimi bardzo dobrzy aktorzy,tlumaczenie jak niemcy mowia jest ale obejrzyj oryginalne wydanie a nie z netu lub wypozycz,nie wiesz o co chodzi bo nie ogladasz filmow na myslenie ,pewnie tylko telenowele kinowe

ocenił(a) film na 1
eska10

10/10 ?? to fajnie masz, może grałaś w tym filmie ?:). Może nie oglądam polskich filmów na myślenie ale oglądam horrory, japońskie, norweskie i amerykańskie. Film jest kiczowato zrobiony i jakoś większość ludzi ma podobne zdanie, może to tez durnie? :). Bardzo dobrymi aktorami może i są ale nie w tym gatunku filmu.

ocenił(a) film na 10
magik30

kino gatunkowe w Polsce nie istnieje to jest Pierwszy Polski horror ,obejrzyj jeszcze raz mi sie podobal i moim kolegom chodze do 1 liceum