PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=462084}
3,5 12 tys. ocen
3,5 10 1 12141
1,9 9 krytyków
Pora mroku
powrót do forum filmu Pora mroku

oglądałem ten film do końca,żeby znaleźć jakiś plus,ale niestety nie udało mi się. Po komentarzach myślałem,że ten film może być dobry, ale jednak ocena jest słuszna,a nawet za wysoka!!

ocenił(a) film na 4
zgredziu86

Dokładnie "polski niewypał 2008 roku", gra aktorów to masakra i to sa z zawodu aktorzy, wstyd...Najlepsza była rozmowa przez telefon jak Asia chciała zadzwonic do taty albo rozmowa na komendzie z panem policjantem no szczyt gry aktorskiej...Szkoda początek filmu nawet spoko,fajne te przerywniki z tymi "strasznymi obrazami", film miał potencjał ale został skopany.Jak by może pan reżyser dłużej posiedział i po kombinował by było solidne kino...a tak dostaliśmy słaby film...dałem 5/10 .Pozdrawiam

zgredziu86

ZGADZAM SIĘ PEŁNĄ PIERSIĄ. NAJWIĘKSZA KUPA 2008

ocenił(a) film na 6
iL_Duce

Ojej ludzie w tym roku było więcej gorszych polskich produckji.Szczerze ten film nie był kiepski.Jest niezły, ale to głównie za sprawą Pawła Tomaszewskiego, który według mnie jako jedyny dał radę w tym filmie przykuć moją uwagę do ekranu.Wielkie brawa dla niego za rolę "Zolo".Film oceniam na 6/10.Teraz może być tylko lepiej:)