................................................................................ ...........................
Dobry film ty pewnie wolisz komedie romatyczne i telenowele ,wrescie cos innego w Polsce powatalo nie wkolko te glupie komedie
Dominika
No cóż komedie przynajmniej potrafimy dobre zrobić, może kiedyś tez nauczymy się robić dobre horrory bo na razie to cieniutko... ale zgadzam się, że to dobrze dla polskiego kina , że coś poza komediami,dramatami i serialami zaczynami robić.
Ostatnio to Ciało chyba... co nie zmienia faktu, że mamy w polskiej kinomatografii na prawdę dużo świetnych komedii. a Testosteron znacznie lepszy od lejdis, i momentami naprawdę zabawny. Nie wiem dlaczego mam tego nie mówić :P A jakie mamy dobre kino grozy?? I Ryś mi się nawet podobał, choć miałam nadzieje na coś lepszego.
hehe ... faktycznie stary baran! ;D ;D
1 na 10?
Nie przesadzasz koleszko ?;p
A może w ogóle nie widziałeś tego filmu? ;p
Tak... Dałem mu "7/10". Czemu?
Otóż (jak dla mnie) jest to film w konwencji "siamerykańskiego horroru młodziezowego" (typu "Teksańska masakra...", czy "Wrong Turn"), który z założenia ma być głupi, mega-tajemniczy i ogólnie och i ach.
Napastnicy na pustkowiu, niegrzeczna policja, psychiatryk, brutalne mordy... Wszystko, co powinno się znaleźć w tego typu filmach - jest tutaj.
Podług więc tych reguł oceniałem film.
Nie pozostaje mi nic innego, jak czekać na dobre, krajowe kino grozy, przez duże "G".
pozdrawiam.