PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=462084}
3,5 12 tys. ocen
3,5 10 1 12141
1,9 9 krytyków
Pora mroku
powrót do forum filmu Pora mroku
ocenił(a) film na 10
starybaran

Dobry film ty pewnie wolisz komedie romatyczne i telenowele ,wrescie cos innego w Polsce powatalo nie wkolko te glupie komedie

Dominika

ocenił(a) film na 5
eska10

No cóż komedie przynajmniej potrafimy dobre zrobić, może kiedyś tez nauczymy się robić dobre horrory bo na razie to cieniutko... ale zgadzam się, że to dobrze dla polskiego kina , że coś poza komediami,dramatami i serialami zaczynami robić.

ocenił(a) film na 10
PinkBubbles

KTORA KOMEDIA OSTANIO SIE TOBIE PODOBALA KRAJOWA NIE KOW ZE TESTOSTERON

ocenił(a) film na 5
eska10

Ostatnio to Ciało chyba... co nie zmienia faktu, że mamy w polskiej kinomatografii na prawdę dużo świetnych komedii. a Testosteron znacznie lepszy od lejdis, i momentami naprawdę zabawny. Nie wiem dlaczego mam tego nie mówić :P A jakie mamy dobre kino grozy?? I Ryś mi się nawet podobał, choć miałam nadzieje na coś lepszego.

ocenił(a) film na 6
starybaran

hehe ... faktycznie stary baran! ;D ;D

1 na 10?

Nie przesadzasz koleszko ?;p
A może w ogóle nie widziałeś tego filmu? ;p

Anika12

Ja widziałam ten film, ale nie ma w nim nic, za co mogłabym mu dać to 2.

ocenił(a) film na 7
starybaran

Tak... Dałem mu "7/10". Czemu?

Otóż (jak dla mnie) jest to film w konwencji "siamerykańskiego horroru młodziezowego" (typu "Teksańska masakra...", czy "Wrong Turn"), który z założenia ma być głupi, mega-tajemniczy i ogólnie och i ach.

Napastnicy na pustkowiu, niegrzeczna policja, psychiatryk, brutalne mordy... Wszystko, co powinno się znaleźć w tego typu filmach - jest tutaj.

Podług więc tych reguł oceniałem film.

Nie pozostaje mi nic innego, jak czekać na dobre, krajowe kino grozy, przez duże "G".

pozdrawiam.