PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=767724}
5,0 46 tys. ocen
5,0 10 1 45835
1,7 24 krytyków
Porady na zdrady
powrót do forum filmu Porady na zdrady

zapowiada się ciekawie :) no i Rosati i Roznerski <3

paczka88

roznerski to drewno aktorskie

ocenił(a) film na 1
szefu3

Rosati też

paczka88

właśnie dla tego duetu chętnie ten film zobaczę :) Zwłaszcza, że fabuła mnie zaintrygowała :D

paczka88

je jestem ciekawa jaki duet stworzyły Lamparska i Dereszowska, dwie fajne aktorki z dużym potencjałem

Filomena00

Dereszowską bardzo lubię, więc zawsze chętnie oglądam projekcje z jej udziałem. Pewnie będzie lekko, jak to z komedią romantyczną ;)

czeresniak2690

też ją lubię, ale wiadomo to prawdziwa aktorka a nie jakaś amatorka bez warsztatu, film zapowiada się ciekawie :)

Filomena00

Dla mnie po zwiastunie (chociaz oczywiscie czasem bywa mylacy) zapowiada sie byle jaki film jakich wiele, ale fajnie gdybym sie mylila oczywiscie.

monika220

staram się nie osądzać filmu na podstawie zwiastunu, bo nie pokazują prawdy o filmie, wole iść do kina i sama sprawdzić

Filomena00

Ja jak ide do kina to jak film chociaz ma srednie powyzej przecietnej, nie w ciemno, bo inaczej mi szkoda kasy.

monika220

każdy ma swoje poglady, ale nie zawsze oceny polskich komedii romantycznych są adekwatne do tego co widać na ekranie, wiele osób ocenia nawet nie widząc w kinie, co jest totalną głupotą, a potem się okazuje że film bije rekordy ogladalności, widziałam Porady i powiem ,ze nie jest źle, sala tez się dobrze bawiła

paczka88

Będzie głupawy i przewidywalny film, jak zwykle. Pewnie 3/10 albo 4/10, góra 5/10.

paczka88

Byłam, widziałam, Roznerski mister świata. Najpiękniejszy na świecie, Rosati - lepiej żeby jej nie było w tym filmie :D

ocenił(a) film na 5
wiktoria_nowak

Jak przy każdym kolejnym tego typu polskim filmie, optymizm zwycięża doświadczenie...

paczka88

widziałam , jest fajny z dużym poczuciem humoru , jestem pod wrażeniem roli Czeczota, prawdziwa perełka :)

Daria1983

ni jestem fanem komedii romantycznych, ale ta nie była zła i rzeczywiście Czeczot rozwala system, mam nadzieję, ze filmowcy będą go częściej angażować

milo_94

pokazał chłopak klasę, Antek jest świetny :)