PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=795881}

Porwana pamięć

Gi-eok-ui bam
2017
7,1 7,3 tys. ocen
7,1 10 1 7304
4,7 3 krytyków
Porwana pamięć
powrót do forum filmu Porwana pamięć

Końcówka

ocenił(a) film na 8

Jak wy interpertuje zakończenie? dla mnie detektyw się zabił, bo jedyne co go trzymało przy życiu to to, że chciał się dowiedzieć kto to zrobił i chciał poznać całą prawdę na temat tego morderstwa i gdy już sie dowiedzał, stracił sens w swoim życiu i wyskoczył z okna, chociaż szczerze powiem nie wiem, dlaczego morderca odrazu nie powiedzał, że to jego ojciec, co on chciał przez to osiągnąć? uratować wizerunek ojca?

ocenił(a) film na 9
BUBLOS

Gdy wydaje się, że pojawiają się napisy końcowe, otrzymujemy jeszcze jedną scenę.I scena ta zadaje nam pytanie, czy wszystko co zostało wyjaśnione było rzeczywiste, czy jednak rozegrało się w wyobraźni głównego bohatera.

ocenił(a) film na 8
bartm1984

Wydaje mi się, że tu już doszukujesz się nadinterpretacji ;) Otatnia scena miała nam poprostu pokazać, że dwójka bohaterów już kiedyś nieświadomi się spotkała, a po latach ich drogi znów się skrzyżowały. Scena ta mogła też zobrazować nam idealną rodzinę policjanta, którą morderca rozbił...

ocenił(a) film na 8
mAster_Z

Ja myślę, że doktorek podczas spotkania go nad wodą wymyślił plan spowodowania wypadku i morderczej intrygi. Widział, że wołają go do samochodu, miał więc szansę na rozpoczęcie realizacji swojego planu.