PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=795881}

Porwana pamięć

Gi-eok-ui bam
2017
7,1 7,3 tys. ocen
7,1 10 1 7306
4,7 3 krytyków
Porwana pamięć
powrót do forum filmu Porwana pamięć

Film dostępny na Netflixie. Polecam, film w stylu Wyspy tajemnic. Bardzo fajnie do tego podeszli Koreańczycy. W pewnym momencie myślałem, że zrobią z tego horror. Była jedna scena w filmie w trakcie której się naprawdę przestraszyłem. Nie chcę za dużo spojlerować, na pewno film wart obejrzenia.

ocenił(a) film na 8
Grabka23

Może zawierać spoilery

Też się wystraszyłam, że trafiłam na horror a tu taka niespodzianka. Choć od początku czułam, że to będzie głębsza intryga niż duch w pokoju, coś mi nie pasowała ta rodzina. Nie spodziewałam się jednak, że takie będzie wyjaśnienie całej tej sytuacji z tym bratem.

ocenił(a) film na 4
Grabka23

do Wyspy Tajemnic, sporo mu jednak brakuje ...

ocenił(a) film na 7
Grabka23

Wrzucając taki tytuł w komentarzu, wrzucasz duży spojler.. Słabo. Trzeba było skorzystać z opcji komentarza z informacją "spojler" i info o "Wyspie tajemnic" wrzucić dopiero w treści.

ocenił(a) film na 6
Grabka23

Miej człowieku rozum i godność człowieka i nie wrzucaj tytułu komentarza, który może wszystko zdradzić, ogarnij się

ocenił(a) film na 7
winni

poważnie? wchodzisz w dyskusję o filmie PRZED OBEJRZENIEM? sory ale mniej trochę rigczu i nie pisz takich głupot

ocenił(a) film na 7
dimian

Oczywiście, że wchodzi się w dyskusję, bo się wierzy, że użytkownicy mają trochę oleju w głowie i nie zdradzają treści w wątkach nieoznaczonych hasłem ,,spojler". Wchodzi się na przykład po to, by się rozeznać, czy warto jest obejrzeć film. Ocena punktowa nie zawsze wystarcza.

ocenił(a) film na 7
szwejko

większej bzdury dawno nie czytałem, jak chcę obejrzeć film to czytam recenzje, opisy, trailery - ale nigdy w niekontrolowane komentarze internautów, no sory stary ale to głupota

ocenił(a) film na 6
Grabka23

Ja tak bardzo sie balam na poczatku, ze zakrywalam oczy kocem

Grabka23

Dlaczego spoilerujesz film bez ostrzeżenia kretynie...

ocenił(a) film na 9
Grabka23

No dokladnie jak poprzednicy! Dodaj ze spojlerujesz!!!