Film dostępny na Netflixie. Polecam, film w stylu Wyspy tajemnic. Bardzo fajnie do tego podeszli Koreańczycy. W pewnym momencie myślałem, że zrobią z tego horror. Była jedna scena w filmie w trakcie której się naprawdę przestraszyłem. Nie chcę za dużo spojlerować, na pewno film wart obejrzenia.
Może zawierać spoilery
Też się wystraszyłam, że trafiłam na horror a tu taka niespodzianka. Choć od początku czułam, że to będzie głębsza intryga niż duch w pokoju, coś mi nie pasowała ta rodzina. Nie spodziewałam się jednak, że takie będzie wyjaśnienie całej tej sytuacji z tym bratem.
Wrzucając taki tytuł w komentarzu, wrzucasz duży spojler.. Słabo. Trzeba było skorzystać z opcji komentarza z informacją "spojler" i info o "Wyspie tajemnic" wrzucić dopiero w treści.
Miej człowieku rozum i godność człowieka i nie wrzucaj tytułu komentarza, który może wszystko zdradzić, ogarnij się
poważnie? wchodzisz w dyskusję o filmie PRZED OBEJRZENIEM? sory ale mniej trochę rigczu i nie pisz takich głupot
Oczywiście, że wchodzi się w dyskusję, bo się wierzy, że użytkownicy mają trochę oleju w głowie i nie zdradzają treści w wątkach nieoznaczonych hasłem ,,spojler". Wchodzi się na przykład po to, by się rozeznać, czy warto jest obejrzeć film. Ocena punktowa nie zawsze wystarcza.
większej bzdury dawno nie czytałem, jak chcę obejrzeć film to czytam recenzje, opisy, trailery - ale nigdy w niekontrolowane komentarze internautów, no sory stary ale to głupota