PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=190313}

Posłańcy

The Messengers
2007
5,9 24 tys. ocen
5,9 10 1 24131
3,3 6 krytyków
Posłańcy
powrót do forum filmu Posłańcy

10/10!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 10

wypasny film poprostu super! straszny horror malo sie nie zesralem jak go ogladalem!!!

ocenił(a) film na 4
Piotrek123

Nie masz wogole pojecia o dobrych hororrach to jest jakis gniot gdzie akcja rozgrywa sie w domu w ktorym straszy jest to fabula typowa dla zwyklych, slabych, bezsensownych juz hororach.

ziolek_2

"....to jest jakiś gniot gdzie akcja rozgrywa sie w domu w którym straszy jest to fabula typowa dla zwykłych, słabych, bezsensownych już horrorach."

Hmnmn ciekawie mówisz. A więc dla ciebie Amittiville i Lśnienie to też słabe i bezsensowne horrory?

Piotrek123

Mi również ten film bardzo się podobał; nie twierdzę, że wszystkim przypadnie do gustu, ale dla mnie był świetny, ponieważ lubię właśnie takie filmy o "nawiedzonych domach":) Daję mu 10/10 :)

ocenił(a) film na 10
Lucynka_3

Dokładnie, to kwestia gustu.
Nasuwa się jedno stwierdzenie - "Nie podoba się? Nie komentuj."
Mnie jednak film bardzo się spodobał, z resztą jak wszystkie z Kristen.
Zasłużona dyszka, nie inaczej.

ocenił(a) film na 5
_Cristo

"Nie podoba się? Nie komentuj."

Ech, szkoda słów...

_Cristo

"Nie podoba się? Nie komentuj."?
To jakiś żart? Czyli opinia może być tylko pozytywna, innej nie winno się wygłaszać? Głupszej rzeczy chyba tu jeszcze nie przeczytałem...

Co do filmu: oczywiście poniżej przeciętnej - 4/10.

ocenił(a) film na 8
Piotrek123

Doskonały film. Następny z typowych horrorów, łatwy do przewidzenia i budzący strach tylko na początku. Ale ja właśnie takie lubię. Dla mnie są one popisem sztuki kręcenia, a oglądać może ten film każdy. Oby więcej było takich. U mnie 8/10