PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=190313}

Posłańcy

The Messengers
2007
5,9 24 tys. ocen
5,9 10 1 24131
3,3 6 krytyków
Posłańcy
powrót do forum filmu Posłańcy

8/10

ocenił(a) film na 8

Wiecie, każdy ma inny gust na temat filmów. Niektórzy podchodzą bardziej profesjonalnie inni po prostu, żeby obejrzeć, mimo, iż to już wszystko było, a w szczególności "stałe fragmenty" każdego horroru... Tutaj również tego nie brakuje(niestety), czyli... stary dom, (4-5) osobowa rodzinka:),ktoś obcy, i oczywiście dziwne rzeczy dziejące się w starym domku:)... To jest już niestety, ale bardzo przewidywalne... więc powoli staje się to być wszystko prostym schematem, do którego sięgają twórcy horrorów... No niestety tak już jest... teraz prosić o dobry horror z nowatorskimi pomysłami, to tak jakby prosić o dobry polski film:PP... Nie odbiegając od tematu muszę przyznać, iż film jest dobry, a nawet bardzo dobry pod względem "straszaka":PP, bo kilka razy troszkę mnie uniosło... z wrażenia:PP powaga... Muszę przyznać, mimo, iż to jest odgrzewany kotlet ze stałym schematem to... ma te momenty:PP, i kto chce mnie opieprzać niech piszę, ale ja nie zmienię zdania... Film jak na obecne czasy jest filmem dobrym i godnym obejrzenia. Byłbym zapomniał... Zajebiście zagrała tutaj Kristen Stewart:)... Więcej takich filmów!!!... Proszę o podobne filmy!!! (poza Amityville i The Others):)Czekam teraz na Twilight(2008):PP również z Kristen Stewart!!!