Postal wyjdzie na dvd w wersji unrated 26 sierpnia ciekawe czy pojawi sie w polsce ?? bo narazie wiadomo tylko o anglojęzycznej wersji
tia, mogl byzostac wydany tezw polscez lektorem :)
bo z checia bym kupil oryginal :)
jak na fana gry Postal przystalo :)
ehh dopuścili postala2 i gta to i to dopuszczą :p Cały ten kler powinien obczaić filmik to może by zmądżeli(albo zgłupieli do reszty xD)Ja postala nie oglądałem ale widząc po trailerach będzie gruuubo :D Scena z policjantami wymiata xD biedna pani w samochodzie xD
ja tez nie ogladalem jeszce zadnej tam cam, stram wersji :P
ale po trailerach film bedzie porabany ostro.
Bin LAden i jak to bylo naprawde z WTC ;D hehe
Film familijny jak to w jednym trailerze mozna przeczytac ;D
Tym razem UWE zrobil dobry kawal ostrego filmu ;D
ja tez mam od wczoraj :P
skad to juz tajemnica :)
ipowiemze film to arcydzielo, jeden z najlepszych filmow UWE jaki nakrecil.
film przegiety, absurdalny, chory i ....ma odemnie 10/10 :)
ehh... ogladajac go milo wspominalem moje chwile spedzone przy grze Postal 2 i tych smaczkach jak tłumik z kota ;D
dobry tekst UWE powiedzial ' I hate video games ' po tym jak zostal poszczelony w krocze ;D
aa :)
Obejżałem ten film i musze powiedzieć że Uwe Boll mnie zaskoczył! Filmik jest tak szalony jak gra :D Moja ulubiona scena jak wybiega talib i krzyczy "lalalalalala" xD odrazu mi sie gra przypomniała ! Kawał dobrej roboty Uwe . Niesądziłem że będzie aż tak dobrze .Film ma Chory klimat i napewno nie wszystkim przypadnie do gustu ale jest w nim pełno hardkorowych motywów i komuś napewno się spodoba.POLECAM