6,2 17 tys. ocen
6,2 10 1 17127
3,8 4 krytyków
Postal
powrót do forum filmu Postal

ocenił(a) film na 7

Wpisujcie tutaj wasze ulubione sceny, teksty i dialogi z filmu Postal. Oto moja lista (wszystkie teksty z pamięci więc mogą być błędy).

- scena z kotem (dlaczego we wszystkich komediach najbardziej śmieszą mnie sceny z kotami?)
- George Bush i Osama bin Laden trzymający się za ręce
- cały początkowy dialog w samolocie (" Soon we will be greeted by Allah, one true god, and by the cheers of our forefathers and by 99 perfect virgins who will worship us for all eternity)
- rozmowa o pracę ("What is difference between duck)
- sceny z Uwe Bollem ("I hate video games")
- scena z małpami
- koreanka spotyka policjanta
- hippis (chyba) przytulający się do drzewa
- Talibowie słuchający piosenki "Jihad Killers"

Na razie to tyle ode mnie.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
wojto16

- pierwsze scena w samolocie , dwóch talibów pilotuje samolot,najpierw kozacki dialog o dziewicach xD . wkońcu się rozmyślili i mówią "lecimy na bahama" , zaraz wpadają wku*wieni pasażerowie , bójka w kokpicie i bang , samolot uderza w wieżowiec xd
-skrzyżowanie, jakaś staruszka -chinka blokuje ruch , za nią w radiolce siedzą dwaj funkcjonariusze, jeden murzyn , wkurzony przeklina , zaraz wychodzi do niej , zaczyna mówić , że jest zielone , może już jechać , ta coś nawija po chińsku , ten się wkurzył , jeb ją z shotguna , wchodzi do radiowozu a ten drugi gliniarz się pyta, "co się stało " a ten mu odpowiada "suka nazwała mnie czarnuchem " , no poprostu padłem xD