Muj ulubiony film. Bardzo lubie tom gre i ten film. Miendzy innymi za ten film lubie Uwa Bolla. Arcydzieło. 10/10
Dziecko. Pierw się naucz ortografii, a potem coś komentuj...
A teraz do sedna - skoro z ciebie taki wielki fan tej gry i filmu, to powiedz w jakie sposób udało ci się go zobaczyć? Wujek z Ameryki czy torrent? Obstawiam to drugie... :/
Postal jest grą głupią i bezsensowną rąbaniną. Produkcja skierowana tylko do fanów i miłośników srania na ludzi oraz łażenia z łopatą. Film - ponoć fajny, ale na pewno nie arcydzieło.
"Pierw się naucz ortografii, a potem coś komentuj... "
...hmmm...trochę ironicznie to zabrzmiało...
Wie ktoś, może czy ten film będzie dostępny w Polsce? Jestem zdesperowany, by go obejrzeć, bo jego filmy (możecie się śmiać, ale to prawda)
Póbowałem zassać z neta, ale nie mogłem znależć.Szukać nie umiem, czy co?:)Pozdrawiam
Wybaczcie post pod postm ale nie dokończyłem zdania:)
całe powinno brzmieć: Jestem zdesperowany, by go obejrzeć, bo jego filmy bardzo lubie (możecie się śmiać, ale to prawda.
Zapewne wyjdzie na DVD, jak wszystkie jego filmy z Polsce. Postala akurat chętnie bym sobie obejrzał :).
hej..film bedzie dostepny w polsce...bedzie w kinach...mialo to byc mniej wiecej kolo czerwca jednak z powodu przesuniecia premiery kinowej w usa z lutego na prawdopodobnie czerwiec film powinien trafic do naszych kin w 3 kwartale tego roku .
pozdro
Wow chłopcze .. co starasz się osiągnąć .. specjalnie robisz błędy ortograficzne(co jest wyrazem "GUPIEGO Człowieka" ) . Poza tym jak dla mnie szukasz jakiejś prowokacji .. Pewnie nie widziałeś połowy z tych filmów. Ludzie dajcie sobie spokój na tego frajera. Założył konto , dodał wszystkie filmy UWEgo do ulubionych i pisze posty ,że są świetne .. Szukasz prowokacji i jakiejś marnej uwagi.
Bez sensu.. Przecie to podpucha.. Ludzie.. Jeszcze komiczniej brzmi to, że sie na podpuchę pana Andżeja nabieracie...
Nie rozumiem skąd u Was taka złość. Chłopak powiedział, co myśli o filmie. Ma prawo do własnego zdania jak każdy wolny człowiek. To, że zrobił w swojej wypowiedzi kilka większych lub mniejszych błędów to już inna sprawa. Jeśli chodzi o grę komputerową Postal, jest to tytuł dla osób dorosłych i dojrzałych. Filmu nie widziałem, ale jestem pozytywnie do niego nastawiony. Nareszcie Uwe zrobił zamierzoną komedię.
Pozdrawiam -MrShadow-
Ja mam mieszane uczucia, w grę grałem ale tylko w pierwszą cześć i to nie do końca. Uwe już słynie z psucia ekranizacji gier ale postanowiłem oglądnąć i tak. Nie zawiodłem się aż tak jak na innych jego produkcjach, film był nawet śmieszny ale nie rewelacyjny... czasem zbyt długo nic się w filmie nie działo i można było się znudzić, powinno być więcej akcji :) Ja bym poradził Uwe aby zabrał się za co innego, bo do kręcenia filmów opartych na grach się nie nadaje. Z tego co Uwe nam nakręcił podobała mi się jeszcze pierwsza część Bloodrayne, to tyle... 4/10.