Potęga strachu

Running Scared
2006
7,4 33 tys. ocen
7,4 10 1 33302
6,5 2 krytyków
Potęga strachu
powrót do forum filmu Potęga strachu

dawno takiego filmu nie widzialem i nie polecam go każdemu 5/10

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 4
colagio

colagio sam jesteś pedał i to do tego upośledzony, napisałem " bardzo wulgarny i brutalny!!!" i że " nie polecam go każdemu" - w sensie że nie kazdemu się spodoba a ty od razu mi tu pedałujesz - jak chcesz się spotkac i o tym porozmawiać to czemu nie tylko się umyj...aha wybaczam Ci to co bo lubisz Nortona i Deepa

ocenił(a) film na 9
parker

płyń krecie, bo słow brak... jestes ksiądz aby "nie polecac go kazdemu"?? co za typ, co za podejscie... zupełnie jak ci mądrzy z telewizji co w grach video widza najwieksze zło "bo tam sie zabijają".

spotkac sie z toba? i co, postaraszysz mnie kozikiem? podlubiesz mi nim w zebach? obetrzyj z masła pierwej...
mam sie umyć? skad tys sie wział paputek, teksty puszczasz niwuja... slowo daje.

ocenił(a) film na 4
colagio

przepraszam Cie panie colagio że nie mam takiego samego zdania o tym filmie jak Ty bo to w końcu tylko Twoje zdanie się tu liczy i wszyscy którzy widzieli ten film muszą o nim napisać że jest "kozacki" a komu film się nie podobał musi płynąć !!!jaśnie oświecony krytyk filmowy się znalazł który narzuca swoje zdanie ...
ogromny minus tego filmu to Paul Walker - we wszystkich filmach gra tak samo i w tym też nic nowego nie pokazał(z jego filmografii idzie wywnioskować że Potęga to jego ostatni film) aha a to że jest wulgarny i brutalny to było stwierdzenie a nie zarzut

parker

Poza tym, "nie polecam go nikomu", a nie "nie polecam go kazdemu". Film za chwile bede ogladal, wiec nie wiem co to za wynalazek. Mam nadzieje, ze dobry. Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 10
parker

kazdy powinien ocenic ten film według własnego gustu;]dla mnie rewelacja:)

ocenił(a) film na 10
parker

ty chyba nie widziales brutalnego filmu.
moze hostel?

ocenił(a) film na 10
parker

a poza tym film byl boski ;D

ocenił(a) film na 4
madaja

hostel byl jednym z najgłupszych filmów jakie oglądałem i nikomu nie polecam

ocenił(a) film na 9
parker

Oj oj. "Hostel" zły film? "Running scared" też? Dobrze, że przynajmniej "Przeminęło z wiatrem" Ci się podoba. "Potęga strachu" - każdy wybredny, kto lubi tylko dobre kino, oglądać w ciemno!!!! Film cudo!! Pozdro.

ocenił(a) film na 10
parker

nie napisalam, ze hostel byl fajny. tylko, ze ten film byl brutalny, a nie potega strachu, ktora byla boska.

parker

super filmik!!! momentami trzeba troche pomyślec ale to nawet chyba dobrze