Potwór z mokradeł

Swamp Devil
2008
3,0 851  ocen
3,0 10 1 851
Potwór z mokradeł
powrót do forum filmu Potwór z mokradeł

Ten film w ogóle nie powinien był powstać...

karamia

zgadzam się ten film to maskara. straszny ale dla 5-latków. strasznie sztuczny.

karamia

Oj bez przesady, widziałam gorsze, co prawda w tych czasach ( a chodzi mi konkretnie o ten rok) myślałam, że wszyscy ludzie wiedzą co jest chłamem a co nie, spodziewałam się czegoś lepszego, tyle lat doświadczenia z filmami... Z roku na rok powinny być coraz lepsze, a nie na odwrót, a tak się chyba staje.

_Majka_

tym potworem to mozna dzieci z zerówki straszyć, przeciez widać że to komputerow zrobili.

puma

No tak, jak na 2008r. to była porażka, gdyby film był starszy, to bym się nie zdziwiła.

_Majka_

cały film zawalił ten właśnie sztucznie zrobiony potwór... jego "komputerowość" aż razi po oczach :/ do tego dochodzi rola ojca głównej bohaterki - nie wiem czy on jest takim beztalenciem jak np. Misiek Koterski czy mu kazali tak debilnie zagrać. Potworek ich goni, jest kilka metrów od nich a ten się śmieje nie wspominając o innych debilnyh sytuacjach z jego strony -,-

Motyw filmu ciekawy ale już troche opłakany, mimo tego podobała mi się gra głównej bohaterki oraz jej "kolegi" potwora (jak był w ludzkiej postaci).

ja podszedłem do tego filmu jak do filmu przygodowego a nie horroru i pod tym względem mi sie podobał, można naprawdę obejrzeć jak sie nie ma nic ciekawszego do roboty tylko należy się przygotować że film nie jest nawet w najmniejszym stopniu straszny

moja ocena - 6/10 czyli film niezły ale na dobry czegoś zabrakło

...a ci co dają mu 1 czy 2... założę się że widzieliście o wiele większe szmiry nowoczesnego kina

ocenił(a) film na 1
karamia

Żenada totalna.Brak słów.Nie wiem skąd średnia 3,5?Powinno być 0.

ocenił(a) film na 3
karamia

oglądałem to z 9 letnią siostrą i nawet ona się śmiała.. dno i wodorosty a to, że tym "potworem" był ten chłopak można się było skapnąć po pół godziny filmu.. 3/10 bo główna bohaterka była fajna :D