PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=425990}

Potwory kontra Obcy

Monsters vs. Aliens
2009
6,3 44 tys. ocen
6,3 10 1 43534
5,8 24 krytyków
Potwory kontra Obcy
powrót do forum filmu Potwory kontra Obcy

Znów 3d

ocenił(a) film na 5

Jednak ja taki pokaz ominęłam. Film całkiem, całkiem lecz myślałam, że trochę bardziej się ubawię. śmiałam się zaledwie kilka razy. Bohaterowie są całkiem sympatyczni, ale to za mało. Dam 5/10

marrionettka

U mnie 7/10, sympatyczny film. Żałuj ominięcia 3D, coś przefantastycznego!

ocenił(a) film na 5
Mierzwiak

Cóż nie miałam tej okazji. Od okularów trójwymiarowych robi mi się niedobrze.

marrionettka

Zależy o jakich okularach mówisz. Jeśli o tych które mają jedno "szkieło" czerwone, a drugie zielone, to nic dziwnego.

Teraz w kinach są takie okulary http://www.rollanet.org/~vbeydler/van/3dreview/Dolby3Dglasses-550x290.jpg i przynajmniej mnie głowa wcale nie bolała.

3D rządzi ; )

ocenił(a) film na 6
Mierzwiak

mnie trochę bolała głowa i oczy a miałem na nosie cały seans te okulary. choc nie jestem pewien czy to przez nie......
byl to moj pierwszy film ogladany 3d w kinie i musze przyznac ze efekty sa i momentami robiły wrazenie. jendak nie wydaje mi sie bym w najblizszym czasie zapragnalem znow wydac wiecej kasy na seans w 3d.. no chyba ze bedzie to film a nie animacja bo to tez cos czego jeszcze nie widziałem :P

sam film średni, szablonowy i tylko momentami smieszny. wiem ze mial byc kierowany glownie dla dzieci wiec nie bede tym razem ostry o ocenie i dam 6/10. A CO TAM. :P

ocenił(a) film na 6
Flav

Ja jedyne 3D jakie toleruję to CinemaCity IMAX 3D

Widziałem tam:
Podróż śladami dinozaurów (jakoś tak :P )
Harry Potter i Zakon Feniksa (to było coś)
Wczoraj "Potwory kontra Obcy" i przyznam, że efekty były fantastyczne! Lepsze niż w poprzednich filmach 3D na jakich byłem.

Widziałem w zwykłym 3D jeszcze Blizna 3D - średnie. To było w Bałtyku w Łodzi. Nie ma to jak CinemaCity...

ocenił(a) film na 9
CupOfCoffee

W IMAX gorąco polecam "Mikołaj kontra Bałwanek" - ŚWIETNE EFEKTY (bezkonkurencyjnie najlepsze), i świetna przepiękna bajeczka :]

marrionettka

Czy w IMAX'ie leci pełna wersja filmu, czy została skrócona do 45 minut,
tak jak inne filmy w tym kinie? Chciałbym to obejrzeć właśnie tam, bo
jakość efektu 3D a IMAX'ie jest niesamowita. Ale nie chciałbym oglądać
tylko wycinków. To jak jest w IMAX'ie? :)

ocenił(a) film na 9
LukeR87

Jeżeli w IMAXie jest wyświetlany film normalny (nie kręcony na potrzeby IMAXa) to jest on zawsze wyświetlany w całości ;) Ale za to o kilka złotych (ok. 2zł) jest droższy bilet ;)