http://www.comicbookmovie.com/fansites/GraphicCity/news/?a=115730
Według mnie taka wersja Power Rangers bardzo pasuje.
Tak jeśli mają zrobić z tego film to właśnie niech tak wygląda. Mimo iż niewiele w tym zostało z serialu to jednak wolę taką wersję. James "Dawson" i Katee 'Starbuck' a także inni też się dobrze spisali. Poza tym ciekawa i dobra fabuła. Czego chcieć więcej. Brawo.
Fajny film, kiepskie Power Rangers.
Jeżeli twórcy pójdą w tym kierunku, to raczej strzelą sobie w stopę. Ani nie trafią do młodocianych fanów PR, ani nie poruszą sentymentalnej nutki u starszych fanów. Ten fanfilm daleko odchodzi od oryginału, a to z kolei pachnie mi kaszaną na miarę dawnej ekranizacji "Super Mario bros". PR to prosta marka opierająca się na braterstwie, luzie i tonie scen akcji ze specjalnym namaszczeniem wybuchów i nawalanki. Bezmyślne zmierzanie w kierunku "Raid" i "Watchmen" nie wyjdzie temu na dobre.
Zgadzam się. Co prawda można by zrobić PR trochę bardziej na poważnie niż serial, ale bez przesady. W PR nie powinno być żadnej posoki, a kategoria wiekowa powinna zamykać na pg-13.
Niech wygląda jak wygląda, ten koncept nie jest najgorszy ale idealny też nie jest. Choreografia walk bardzo średnia, wykonanie wiadomo że to ma być takie PROMO i dużego budżetu tutaj nie ma, ale właśnie same walki wypadały średnio/słabo.
Sam nie wiem co mam myśleć o nowych Power Rangersach mam mieszane uczucia bo film z 1995 gdzie wzbudził we mnie WOW na tamten czas to serial już po prostu nie. W ogóle to powinien być Blockbuster pełną gębą z dobrymi efektami i dużym budżetem. No i przede wszystkim z poważniejszym podejściem.
Największe są obawy że robi to reżyser żółtodziób....