5,6 35 tys. ocen
5,6 10 1 35431
5,3 16 krytyków
Power Rangers
powrót do forum filmu Power Rangers

Chociaż już nie na taką skalę jak te serialiki, ale i tak lipa... A więc, pierwsze minuty dają nadzieję na porządne kino, myślę sobie, że może wreszcie wyszedłby ambitny film Power Rangers, ale zaraz czar pryska i do godziny i pół mamy nieciekawy, słaby scenariusz, wreszcie pół godziny przed końcem zaczyna się upragniona akcja, wreszcie widzimy przemianę, dopiero po 1,5 godziny czasu, można by się zastanawiać, co było wcześniej, no cóż, niewiele ciekawego. W pancerzach (czy jak to nazwać) bohaterowie zbyt długo nie walczą, walka jest niezbyt interesująca, potem wskakują w maszyny, też zbytnio się nie dzieje, a na końcu megazonk i po ptokach. Końcówka sugerująca kolejną część, więc może druga będzie lepsza jak zrobią. Jak dla mnie za bardzo nastolatkowo-ziomalowy ten film + jeszcze ten tragiczny dubbing, miejscami cicho gadają, a poza tym dubbingi są do niczego, to tylko jeszcze bardziej nadaje filmowi obciachowo-kiczowaty styl, miejscami jak odzywał się lektor to miałem wrażenie że oglądam porządne, ambitne kino. Film tylko dla fanatyków tematu, reszta niech się trzyma z dala.