5,6 35 tys. ocen
5,6 10 1 35431
5,3 16 krytyków
Power Rangers
powrót do forum filmu Power Rangers

Najnowszy zwiastun

ocenił(a) film na 5

https://www.comicbookmovie.com/sci-fi/see-the-team-fully-suited-up-and-in-action -in-this-new-trailer-for-the-a148289
Powiem tak: poprzednie zwiastuny mnie zachęciły, plusem było też to że nie pokazywali za dużo. Ostrzeżenie - najnowszy zwiastun pokazuje już duuuużo. Ja się nie mogłem powstrzymać i obejrzałem. Jak usłyszałem, że nakręcą filmową wersję bądź co bądź serialu mojego dzieciństwa to...nie napalałem się za bardzo bo byłem pewny, że to spieprzą. Oglądając te zwiastuny, fotki z planu itp. jednak coraz bardziej upewniam się, że film mi się spodoba. Tak jak 10 lat temu spodobały mi się Transformersy Bay'a : kino proste, rozrywkowe, efekciarskie z przyjemnymi młodymi aktorami, takie na odmóźdżenie.
Także tego : GO GO POWER RANGERS !!! :D

ziolo

Konkurencja dla Pacific Rim 2

ocenił(a) film na 5
ziolo

podbijam!
też jestem ciekawy efektu końcowego... choć najnowszy zwiastun trochę mnie niepokoi - kitowcy przekombinowani, mam też wrażenie przestarzałych efektów specjalnych jeśli chodzi o Zordy... no ale pożyjemy - zobaczymy :D

ocenił(a) film na 5
Pepes_2929

Racja, kitowcy co najmniej...dziwni, ale oni zawsze służyli do tego, żeby dostać oklep i wypełnić parę minut odcinka, więc w sumie niech sobie są tak jak wyglądają. A co do efektów - poczekajmy z oceną do momentu premiery i obejrzenia na dużym ekranie ;) Ja jestem dobrej myśli :D

ziolo

poprawiony https://www.youtube.com/watch?v=G5-9BHCWoxo

Nie pojmuję dlaczego dają jakiś murzyński rap czy pop do zwiastunów, żałosne. To samo było z Warcraftem.

ocenił(a) film na 6
ziolo

Mnie pierwszy zwiastun wręcz powalił... mroczny klimat, bohaterowie to tym razem nie najbystrzejsza grupka uczniów ze szkoły tylko różne typy osobowości, niektóre jak widać dość nie lubiane. Odkrywanie mocy na nowo i fakt, że bez kostiumów są teraz znacznie silniejsi to też ogromny plus dla mnie. Spodziewałem się także dużego nakładu do efektów specjalnych (block buster zarobić musi, no cóż ) - małe rozczarowanie to na pewno kitowcy... ale to się da przeżyć. Mam nadzieję, że jednak te nowe sceny z ostatniego zwiastuna to będą największe fajerwerki w filmie :) Oby tylko nie przesadzili z tym a będzie super... Pozdrawia 25 latek który poleci jak dziecko do kina :)

ocenił(a) film na 7
DamianNK91

Kitowcy, jak kitowcy - rozczarowują ale też nigdy nie byli jakąś szczególną atrakcją. Dla mnie dużo większym rozczarowaniem jest wygląd Złotego - w złotej zbroi, z mieczem był jedynym pomagierem Rity stanowiącym dla Rangerów jakieś wyzwanie. Tu zrobili z niego takiego większego kitowca tylko że ze skrzydłami i w innym kolorze.