5,6 35 tys. ocen
5,6 10 1 35431
5,3 16 krytyków
Power Rangers
powrót do forum filmu Power Rangers

Słabizna 3/10

ocenił(a) film na 3

Film typowo dla bezmózgiej gimbazy, w zasadzie wszystko w tym filmie było słabe sztuczne bez emocji i polotu w pewnym momencie czekałem już w zasadzie tylko na napisy końcowe które przyjąłem z ulgą....

ocenił(a) film na 8
slobi

Nie wiem czego się spodziewałeś po ekranizacji POWER RANGERSÓW. Wyboru Zofii 2? Następcy Odysei Kosmicznej? :D

ocenił(a) film na 3
Daroo_3

Stare Power Rangers jak dla mnie było dużo lepsze....

ocenił(a) film na 8
slobi

Jak się miało 7 lat to może i tak. Pewnie ten był dla ciebie zbyt ee dojrzały ;)

ocenił(a) film na 3
Daroo_3

Raczej mało dojrzały taki typowo dla gimbazy a tak w ogóle to konwersacja w zasadzie o niczym film słaby i nie ma się nad czym rozwodzić....

ocenił(a) film na 8
slobi

Tak jak pisałem wcześniej: Czego się spodziewałeś po ekranizacji Power Rangersów? Przecież to serial dla dzieci, a ekranizacja poszła oczko wyżej i jest dla nastolatków ew starszej widowni (jka ja) co obejrzy ze względu na sentyment. To jakby narzekać, że z kolei filmy Tarantino mają za dużo krwi i nie nadają się dla 7 latków.

ocenił(a) film na 3
Daroo_3

Czego się spodziewałem?
Przede wszystkim dużo lepszego i ciekawszego filmu bo że film jest dla dzieci czy też nastolatków to doskonale zdawałem sobie sprawę , fabuła jest prosta i mało skomplikowana ale zdecydowanie można było wyciągnąć z tego więcej ale jak się bierze za takie filmy anonimowy reżyser jak Dean Israelite to w zasadzie efekt może być tylko jeden zresztą to nie tylko moje zdanie zdecydowana większość ocen jest negatywna a to już chyba nie przypadek....