PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=111710}

Powrót do Garden State

Garden State
2004
7,2 36 tys. ocen
7,2 10 1 35530
7,0 24 krytyków
Powrót do Garden State
powrót do forum filmu Powrót do Garden State

Lepszy niż prozac!!

ocenił(a) film na 10

Genialny! Zawsze stosuję go na każdy dołek, który mnie dopada. Jeden z moich ulubionych. Ubóstwiam go :)

ocenił(a) film na 10
Sugar

a mój zdecydowanie ulubiony, z tego filmu tak tchnie optymizmem, widziałam go już ponad 12 razy i wciaż lubię do niego wrócić :)
uwielbiam <3

ocenił(a) film na 8
medyczka

jest wspanialy <3 chociaz wciaz nie wiem, w czym dokladnie tkwi jego wspanialosc :D

Sugar

zgadzam się z wami w każdym calu ten film jest wspaniałym lekarstwem na wszystkie okropności tego świata (w moim przypadku jest to nietolerancja dla chorób ludzi- bo czasami a nawet zawsze próbuje ukryc swoją chorobę przed nimi - tak jak to robi Sam grana przez Natalie Portman :( Oj chyba muszę go obejżeć bo mam doła :)

ocenił(a) film na 9
Luna_Jones

zgadzam sie z autorem w 100%, gdy dopada mnie zly nastroj..wlaczam..poprzewijam do moich ulubionycxh momentow..i od razu czuje sie lepiej:)chociaz za 1 razem..ocenilem go na 8..wiem wstyd:/

ocenił(a) film na 9
Sugar

Hihihi, widze ze nie jestem samotnym w swej opini nt. filmu. Faktycznie film ma w sobie jkąś magię, niby prosta historia, ale jednak :P

Pozdrawiam wszystkich Gardenowiczów :P

ocenił(a) film na 9
Taurus

Tak to ciekawe. Też mam podobne zachowania i odczucia względem tego filmu jak wy. Również w pewnych chwilach oglądam sobie pewne sceny. Przede wszystkim tę, kiedy Sam zaprasza pierwszy raz Largemana do swojego domu, jestem prawie pewien że ich dialog jest w znacznym stopniu improwizacją.
Może założymy jakiś klub miłośników Garden?

ocenił(a) film na 10
ralkom

Popieram. Jestem jak najbardziej ZA! :))