Powrót zła

Mother's Day
2010
6,2 7,3 tys. ocen
6,2 10 1 7269
5,7 3 krytyków
Powrót zła
powrót do forum filmu Powrót zła

Filmów tego tepu było już od cholery. Ten był całkiem dobry.Nudzić się nie będziecie ,bo akcja non stop się tam przewija. Brakowało tylko normalnego zakończenia. Nie jest normalne ,żeby kobieta która dostała po głowie tyle razy przeżyła;)) Ok magia kina hehehe wszyscy są nieśmiertelni jak cholera;)Fajny film z gorszym zakończeniem.

ocenił(a) film na 6
frugosz

Spoiler
Co do zakończenia zgadzam się. Ostatnie 15 minut było dużo słabsze niż reszta filmu. Za to obniżyłem ocenę o jeden punkt do 6/10.
Nie podobała mi się dyskusja pomiędzy dwiema walczącymi matkami. Była na siłę i niepotrzebna, a ponadto blondynka właścicielka domu nie mogła wiedzieć nic o relacjach złej matki z jej dziećmi - ponieważ prawie cały film była poza domem w drodze po pieniądze. Więc skąd niby wiedziała, że zła matka całe życie zastraszała swoje dziecie itd...
Do tego to co napisałeś, ta kobieta nie powinna była tego przeżyć. Nie wspominając już o jej synku, który bez odpowiedniej pomocy powinien był umrzeć.

ocenił(a) film na 8
frugosz

Chętnie obejrzałbym więcej tego typu filmów. Podaj mi tytuły, skoro jest ich od cholery.