ale zakonczenie mi sie nie podobalo
[[[spojlerrrr]]]
ciekawa jestem jak ta su.ka niby przezyla? Jesli sie nie spaliła i ją odratowali, to jakim
cudem nie wyladowala w wiezieniu? Na miejscu Beth dobiłabym sz.mate, zanim bym
zaczela uciekać..
SPOJLER!
No właśnie też mnie to zastanawia. A swoją drogą skoro nie znalezli ciała tej sz.maty to dlaczego Beth nie była ostrożniejsza? Ja na jej miejscu wyjechałabym z miasta.
jeszcze w dodatku ten Johnny przezyl, przeciez byl ponoc umierajacy ? Pewnie super-matka, ktorej nie straszny zaden bol, wstala(cala polamana, bo dziwne by bylo gdyby po takiej ilosci siarczystych ciosów wielka deską i innymi przedmiotami byla w jednym kawalku) i wyszla z plonacego domu, ratujac swoja poj*ebana rodzine. ;] fajne, mocno kino, ale przesadzone.. zachowanie bohaterow tez w niektorych momentach bylo calkowicie nielogiczne...
Dokładnie, mocne i krwawe kino! Ale to dla mnie bardziej thirller, niż horror, ale mimo to film niebanalny, zaskakuje widza i co najważniejsze trzyma w napięciu od początku do samego końca a więc film (thriller) godny polecenia dla wybrednych fanów gatunku! Moja ocena to mocne 7
Powinniście odpuścić sobie tego typu seansów, zbyt intensywnie okazujecie to, co działo się w filmie. Nazywacie aktorkę "suką", to idiotyzm. Proponuję odsapnąć, napić się herbaty i zostawić filmy grozy dla ludzi dojrzałych emocjonalnie.
"zostawić filmy grozy dla ludzi dojrzałych emocjonalnie." leze i kwicze hahah. Uwazasz, za niedojrzale nazywanie jakiejs postaci np. szm.ata? Niby czemu? Odezwal sie pan dorosly, nie wierze, ze nigdy w zyciu, np ogladajac jakis film, nie powiedziales "co za debil" albo "co ten kretyn robi". Rozumiem, ze ty ogladajac film, bierzesz kubek z herbatka w dlonie, i popadasz w zadume, patrzac na krwawą jatkę która toczy sie na ekranie? Jesli tak, to szczerze wspolczuje. Filmy sa od tego, by wywolywac emocje. Proponuje zostawic filmy, dla ludzi ktorzy potrafia okazywac emocje i maja dystans do reszty swiata. ;)
Bo ty najwidoczniej do nich nie należysz, z fartem elo.
i moze bys ruszyl mozgownica i pomyslal czasem bo nikt nie nazywa aktorki su.ka tylko postac, ktora zagrala, to chyba logiczne dla ciebie jest, co nie?
W dłoń chwytam otwieracz, po czym otwieram dobrego, zimnego Lecha. Pouczasz mnie w jaki sposób mam się zachowywać podczas seansu grozy? Brak Ci stażu w tej dziedzinie. Na swoim koncie masz kilka filmów grozy i próbujesz mi wmówić, że nie powinienem oglądać takowych filmów.
ty to zrobiles pierwszy jakbys zdazyl zapomniec, to po pierwsze
po drugie natomiast malo wiesz jaki 'staż' mam bo nic nie wiesz o mnie
po trzecie, do twojej wiadomosci filmy grozy ogladam od x czasu wiec to co napisales nijak trzyma sie kupy, wroc do punktu pierwszego i przemysl to, co napisales bo w zaledwie jednym poscie zaprzeczyles sobie juz 2 razy
zeby nie bylo:
*"Pouczasz mnie w jaki sposób mam się zachowywać podczas seansu grozy?"-->"Proponuję odsapnąć, napić się herbaty i zostawić filmy grozy dla ludzi dojrzałych emocjonalnie."
*"próbujesz mi wmówić, że nie powinienem oglądać takowych filmów."--> "Powinniście odpuścić sobie tego typu seansów"
zastanow sie czasem nad tym, co piszesz , bo twoja hipokryzja to śmiech na sali
Nie zdajesz sobie sprawy czym jest hipokryzja, byłem zmuszony upomnieć Twoje idiotyczne zachowanie, ponieważ mam od Ciebie znacznie większy staż w tej dziedzinie, a Ty mnie w kolejnym poście pouczasz. Zastanów się.
ehhh cieżko mi bedzie z tym żyć, myślałam ze spotkałam Mistrza we własnej osobie
Za czytaniem nie przepadam, dlatego też nie wykonam tego, o co mnie prosiłaś. Wątpię, abyś obejrzała więcej niż trzy filmy owego gatunku, jeżeli tryskasz ekscytacją w tej idiotycznej dyskusji.
Jedyna idiotyczna rzecza tutaj, jest zgrywanie przez ciebie wielkiego znawcy, ktory to zeby zjadl na filmach, dodatkowo proba wmowienia mi, ze ja sie na czyms znam mniej od ciebie, a co znasz mnie, ze tak stwierdzasz, czy moze posiadasz dar jasnowidzenia? Zastanowic to powinienes sie przede wszystkim ty, bo to wlasnie ty prezentujesz idiotyczne zachowanie wielki pan sie znalazl, myslalby kto buhahah. ;D
ekscytacja tryskam, a moge sonie tryskac czym mi sie tylko podoba, tobie akurat jakos nic do tego i na koniec to ci powiem jeszcze, ze wykonac to powinienes ale baranka w sciane, tylko wczesniej sie rozpedz tak do 50km/h , moze wtedy przestaniesz byc takim ignorantem a co do hipokryzji, to przypuszczam, ze:
*(z wiki): "stosowanie różnych, sprzecznych wzajemnie zasad moralnych przy różnych sytuacjach (np. wymaganie od żony, żeby nie zdradzała i jednoczesne zdradzanie żony)"
Genialnie zaprezentowales podobny typ zachowania, kilka postów wyżej, wiec cziluj men bo smieszny jestes, elo.
Mi też ono się nie podobało, dałabym wyższą ocenę gdyby inaczej się skończyło, a ta su.ka rzeczywiście działała na nerwy ;D
no dajże spokoj, niezniszczalna chyba byla ;P ja tylko odliczalam chwile, az w koncu ktos jej porzadnie dopie.r.doli xD
moim zdaniem po prostu przedobrzyli z koncowka, chcieli na sile wszystkich zaskoczyc..
szczerze mówiąc, ja tam byłem zadowolony, że blond szmacie ukradli dziecko. Ale starą matkę mogli sobie darować, wystarczyłoby żeby dzieciaki to zrobiły, kontynuując tradycję.