Film już mam wieczorem zabieram się za oglądanie. Wyborcza mogła by się troszkę lepiej postarać mogli by dodać jakieś klasyczne pudełeczko do tego No ale za tą cenę nie ma co narzekać
Ogromne gratulacje dla ludzi którzy nad tym filmem pracowali Wykonali kawał dobrej roboty. Wielu ludzi narzekało na dubbing ale szczerze mi on nie przeszkadzał Ciekawe jest to że większość powstańczych ,, akcji " ukazanych w filmie to sceny zainscenizowane O tym nie wiedziałem. Powstania oceniał ( jak wielu innych niestety tutaj ) oceniał nie będę bo myślę że nikt z nas kto nie przeżył okupacji buta okupanta nie ma do tego prawa. Można się spierać co do tego czy PW było dobrze przeprowadzone ale tu nie nalezy winić zołnierzy ( a na pewno nie należy winić Powstańców za zniszczenia których dokonali Niemcy ) Parafrazując kibiców którejś z drużyn NIECH MÓWIĄ ŻE KLĘSKA ŻE CZCIĆ NIE NALEŻY JA JESTEM DUMNY Z POWSTAŃCZYCH ŻOŁNIERZY
ja też już kupiłem.Myślałem,że nie dostanę,bo w Bonarka City Center nie mieli i nie wiedzieli kiedy będą mieli.Tak samo w InMedio.Sprawdziłem dostępność przez internet na telefonie i najbliższy salon to była Modlniczka (Trochę za Krakowem).To było dla mnie za daleko.Płytę udało mi się zdobyć w Media Markt.