Pozwól jej wyjść

Let Her Out
2016
4,6 1,3 tys. ocen
4,6 10 1 1315
4,5 2 krytyków
Pozwól jej wyjść
powrót do forum filmu Pozwól jej wyjść

Pomysl moze i ciekawy, ale wykonanie mizerne. Juz po pierwszych sekundach, kiedy to zaserwowano sceny seksu, wiedzialem, ze bedzie zle. W wiekszosci tego typu slabych straszydel seks/cycki pojawia sie obowiazkowo, ale dopiero po 15-20 minutach, a tutaj... Oczywiscie jako facet nie widze w tym nic zlego, wrecz przeciwnie, ale troche slabo jesli jedyne co zwrocilo moja uwage w filmie to tego typu sceny. Po 20 minutach ogladalem na sile - nudny, malo straszny, zle zrealizowany. 3/10

ocenił(a) film na 6
corsa90

Haba, coś w tym jest xD też to zauważyłam. Jakby chciano tym odwrócić uwagę od miernoty aktorskiej i scenariuszowej. Tyle tylko, że w tych bardzo złych sceny erotyczne są bardzo szczegółowe, i bardzo często, tutaj nie było jeszcze tak źle z ich natężeniem i przedstawieniem. Wyjątkiem są filmy azjatyckie,tam erotyka jest jakoś uzasadniona, jeśli się pojawia.
Ale parę scen gore w filmie było bardzo fajnych, więc tragedii nie ma. Jest przeciętnie,ale nie tragicznie.

ocenił(a) film na 3
theblackestblack

Po Twoim komentarzu przez moment zastanowilem sie czy czasem nie ocenilem go zbyt surowo, ale... prawie nie pamietam tego filmu, wiec ocena chyba sluszna. Nie jestem zbytnim fanem gore, dlatego nie dalem plusow za ten element. Calkowicie zgadzam sie co do erotyki w kinie azjatyckim, tam wyglada to zupelnie inaczej, sensownie :)

ocenił(a) film na 6
corsa90

Nieee,ten film nie był aż tak wybitny, żeby się sprzeczać o jego ocenę-po prostu napisałam, że zawsze może być gorzej :D A sama zauważona przez Ciebie prawidłowość jak najbardziej słuszna :D