Jest mi wstyd, bo namówiłam znajomego żeby zamiast na "wrogów publicznych" poszedł ze mną na kota... i tak mi było głupio, że hej. Dzięki Bogu ta żenada trwa tylko 70minut. Naprawde chciałam w tym filmie znaleźć coś smiesznego, coś zaskakującego, ale wszystkie teksty były zapożyczone z innych filmów a sama fabuła nudna jak flaki z olejem.
potwierdzam wszystkie wczesniejsze złe opinie na temat tego filmu... Francuzi nie sięgają do pięt amerykańskim produkcjom. Jak to miało być smieszniejsze od osła i ogra (czyli od Shreka) to ja jestem Matka Teresa...
heh powinieneś znajomemu postawić duuuże lody z wisienkami w ramach przeprosin bo to jest film 0.5/10 a wrogowie publiczni mimo ze trwają 2 i pół godziny nudne jest tylko pierwsze 20 sekund i końcowe napisy a tak cały czas akcja i coś ciekawego 9/10, film świetny ale dychy nie dam bo po pierwsze w 3/4 filmu bardzo łatwo domyślić sie końcówki a po drugie film jest dobry ale na 10 to zasługuje godfather i pulp fiction, ale 9 dam z wielkim plusem !!:)