Prawo zemsty

Law Abiding Citizen
2009
7,8 217 tys. ocen
7,8 10 1 216647
6,5 19 krytyków
Prawo zemsty
powrót do forum filmu Prawo zemsty

Idealny film,jest w nim wszystko czego dzisiejszy widz oczekuję od takich filmów,GENIALNY!

nirvanka99

owszem. poza tym ,że ma najgorsze zakończenie jakie było możliwe do wymyślenia.

ocenił(a) film na 9
Ottiss14

Dokładnie strasznie beznadziejne zakończenie filmu, ale za to bardzo wciągający od pierwszych minut i nie jest tak przewidywalny. Kawał naprawdę dobrego kina moim zdaniem. Polecam

ocenił(a) film na 3
PolishExperiment

Zakończenie jest koszmarne.. nie wiem jak można było tak spieprzyć film. Cały film fajny, ogląda się dobrze, trzyma w napięciu, ale ta końcówka to po prostu dla jakiś półgłówków, którzy w ogóle nie myślą albo nie chcą myśleć, chore! I tak o to z 8/10 robi się 3/10, niestety, słabo.

ocenił(a) film na 5
irzyk123

wedlug mnie 3 to przesada ja osobiscie dalem 5/10 zakonczenie dno chociaz wczesniej tez nie jest jakis iscie wybitny mocno naciagana historia z naciskiem jak to ktos napisal... bardziej fantasy niz triller ;)

ocenił(a) film na 8
irzyk123

zgadzam się, gdyby nie to zakończenie to było by 10/10. Fabuła GENIALNA :)

ocenił(a) film na 8
milka161

O co chodzi Wam z tym zakończeniem??To co chcielibyscie zobaczyć??Napiszcie!!Jaki koniec byłby cool dla Was??Pytam serio.Podyskutujmy....

ocenił(a) film na 9
QbaTheRipper

no chcieliby zeby mial brata blizniaka i mozna machac sequela :)

nirvanka99

podpisuje się pod Waszymi wpisami. Urzekł mnie właśnie tą nieprzewidywalnością ! nawet nie wiem kiedy zaczęły lecieć napisy końcowe, jak dla mnie - mimo tego zakończenia KAPITALNY :)

ocenił(a) film na 5
nirvanka99

Zakończenie niestety zniszczyło film. Po ostatnich minutach wole jak najszybciej o nim zapomnieć

ocenił(a) film na 8
nirvanka99

Całkowicie się zgadzam i osobiście uważam, że zakończenie było również b.dobre(nie rozumiem, dlaczego wszyscy się go tak czepiają).

ocenił(a) film na 8
uwieziona

O co chodzi Wam z tym zakończeniem??To co chcielibyscie zobaczyć??Napiszcie!!Jaki koniec byłby cool dla Was??Pytam serio.Podyskutujmy....

ocenił(a) film na 8
QbaTheRipper

No nie do mnie te pytanie;) Mi się zakończenie właśnie b.podobało i nie rozumiem jego dyskryminacji przez większość ludzi.

ocenił(a) film na 9
nirvanka99

Czemu napisałeś 100 na 100, a dałeś tylko 10 na 10 :O