Prawo zemsty

Law Abiding Citizen
2009
7,8 217 tys. ocen
7,8 10 1 216603
6,5 19 krytyków
Prawo zemsty
powrót do forum filmu Prawo zemsty

...gdyby się inaczej skończył. a tak daję 8 gwiazdek - ładnie wszystkich wykańczał. Odebrano mu życie, więc zrewanżował się tym samym; nic dodać, nic ująć.

ocenił(a) film na 7
Anka_Gringa

MAŁY SPOJLER ! Ale sposób jak go na końcu rozpracowali to kpina. Szkoda byłby 8/10 a przez ostatnie 10% filmu jest tylko 7

ocenił(a) film na 8
OmniModo

niom, ostatnie 10% naprawdę spartaczyło robotę..cóż zrobić?samo Hollywood..

ocenił(a) film na 8
Anka_Gringa

Dla mnie film rewelacyjny tylko właśnie te zakończenie.Przecież to był film wiec czemu twórcy nie mogli zaserwować nam coś co jest tylko w 10-20% filmów czyli oryginalne zakończenie bez happy and-u u mnie też za to mocne 8/10,chodź film oglądało mi się wyśmienicie.Do tego wymierzana przez Clyda sprawiedliwość przeciwko ludziom systemu jest zdecydowanie lepsza niż zasadzki Jokera i zemsty Punishera,a akcja z telefonem Hallo bum!!! i akcja w sądzie gdy Clyd ośmiesza system i sędzinę mnie znokautowała to jeden z tych filmów których scenki będziemy wspominać jeszcze długo po seansie,a głównego bohatera cenić za walkę z ku.res.twe....nie chce pisać kochać bo byście mnie wzięli za świra ;D.Szkoda tylko że najbardziej odpowiedzialna osoba za to wszystko nie poniosła kary bo to on powinien ponieś kare za to że dbał wyłącznie o swoje CV bardziej niż o wymieżanie sprawiedliwośc.Pozdrawiam