Prawo zemsty

Law Abiding Citizen
2009
7,8 217 tys. ocen
7,8 10 1 216592
6,5 19 krytyków
Prawo zemsty
powrót do forum filmu Prawo zemsty

MISTRZOWSKI TRILLER

użytkownik usunięty

Napiecie, moc, realizm, gra aktorska, no i Butler znakomity do takiej roli, wszystko to sprawia ze film trzyma w napięciu i jest mega mocny, PRWO ZEMSTY znakomity tytuł swietnie odzwierciedla to co dzieje sie w filmie i dzieki niemu zadajesz sobie pytanie co ty bys zrobil w takiej sytuacji.

Nic dodać nic ująć

użytkownik usunięty
HLR0211

Dzieki

ocenił(a) film na 7

Bardzo duzo zachwytów nad tym filmem. Mi też sie podobał, ale przyznajcie, że by naiwny i ponaciagany. ŚWIETNIE to sie ogladało, ale nie podzielam tej passy dla filmu. Daje mu 6,95. Dla mnie wiele wątków niemożliwych, ale jak ogladałem "Juniora " w 1994 też mi się wydawało że mężczyzna nie może urodzić dziecka, a wiemy że może, tylko po co miałby to robić. Mamy już samochody samoparkujące, to może i taki mega-cyber-atak z więzienia też będzie mozliwy.

użytkownik usunięty
alpinos

;) 6,95 DOBRE :) patrząc na dzisiejsze kino to film miażdży wiadomo ze na parę akcji w filmie zawsze trzeba przymknąć oko, mało jest takich filmów które od deski do deski były by idealne

ocenił(a) film na 7

Trochę mnie ten film irytował. Znacznie lepszy był "Negocjator" tego samego rezysera. Ale powtarzam. Film oglada sie świetnie