nierealistyczny i naciągany do bólu, czasami aż śmieszny. Cała reszta na wysokim poziomie.
dodajmy że nielogiczny, nastawiony na bezmyślną rozwałkę i ze sprzecznym morałem ;)
tutaj nie ma czego rozwijać, film chwilami naiwny do bólu, całość ratują niezłe zdjęcia - naciągane 6/10
A już myślałem że tylko dla mnie ten film jest badziewny. Prosto z izolatki do której trafił przejście do magazynu.... Nawet Majkel skotfild z Prison Break lepiej by tego nie wymyślił.
to jaki mieli pomysł na fabułe...kurcze mogli zajebiscie wykorzystac jak do pierwszej sceny = zemsty gł bohatera na bandziorze w zasadzie to mogłby być koniec filmu, bo pozniej to paranoja ;/. Nierealistyczny i na siłe, sceny sf wubuchy aut itp bo gosc ma dziure koło celi ;) agen james bond do potegi ntej
Podpisuje się pod tym obiema rękoma i kopytami. Jakoś w miarę ciekawie się mi to oglądało ale nie było to widowisko zbyt wybitne ;).
Faktycznie - film bardzi nierealistyczny, ale nie można powiedziec, że jest naciągany, fabuła przemyślana, film trzyma w napięciu, ma przesłanie, bardzo dobra gra aktorów, osobiście mi się bardzo podobał. Dla mnie, by film był dobry, wydarzenia, które w nim mają miejsce nie muszą byc realistyczne, rzadko biorę to pod uwagę podczas oceny filmu.