Prawo zemsty

Law Abiding Citizen
2009
7,8 217 tys. ocen
7,8 10 1 216647
6,5 19 krytyków
Prawo zemsty
powrót do forum filmu Prawo zemsty

Przesadzony

ocenił(a) film na 6

nierealistyczny i naciągany do bólu, czasami aż śmieszny. Cała reszta na wysokim poziomie.

szm007

Bardzo nierealistyczny i naciągany, zdecydowanie śmieszny. Cała reszta też mnie nie zachwyciła.

ocenił(a) film na 5
deri_12

dodajmy że nielogiczny, nastawiony na bezmyślną rozwałkę i ze sprzecznym morałem ;)

Planeswalker

Nierealistyczny, naciągany, śmieszny, nielogiczny - Wasze opinie są tyle warte co ich rozwinięcie.

ocenił(a) film na 6
revolver

tutaj nie ma czego rozwijać, film chwilami naiwny do bólu, całość ratują niezłe zdjęcia - naciągane 6/10

ocenił(a) film na 3
deri_12

Zgadzam się.
Rozczarował mnie, zwłaszcza scenariusz....

ocenił(a) film na 5
szm007

nie będę oryginalny, film strasznie naiwny przez to nudny

ocenił(a) film na 1
szm007

A już myślałem że tylko dla mnie ten film jest badziewny. Prosto z izolatki do której trafił przejście do magazynu.... Nawet Majkel skotfild z Prison Break lepiej by tego nie wymyślił.

ocenił(a) film na 6
gruberek91

to jaki mieli pomysł na fabułe...kurcze mogli zajebiscie wykorzystac jak do pierwszej sceny = zemsty gł bohatera na bandziorze w zasadzie to mogłby być koniec filmu, bo pozniej to paranoja ;/. Nierealistyczny i na siłe, sceny sf wubuchy aut itp bo gosc ma dziure koło celi ;) agen james bond do potegi ntej

ocenił(a) film na 6
szm007

Podpisuje się pod tym obiema rękoma i kopytami. Jakoś w miarę ciekawie się mi to oglądało ale nie było to widowisko zbyt wybitne ;).

ocenił(a) film na 8
szm007

Faktycznie - film bardzi nierealistyczny, ale nie można powiedziec, że jest naciągany, fabuła przemyślana, film trzyma w napięciu, ma przesłanie, bardzo dobra gra aktorów, osobiście mi się bardzo podobał. Dla mnie, by film był dobry, wydarzenia, które w nim mają miejsce nie muszą byc realistyczne, rzadko biorę to pod uwagę podczas oceny filmu.