Bardzo skusiła mnie wysoka ocena... zaproponowałam to mężowi na wspólny wieczór mówiąc ,ze podobno świetny thriller .... i się wstydziłam w połowie filmu, ze takiego gniota wyszukałam.... nie warto....takich pierdół dawno nie widziałam... ;/ .... film oceniłabym na 4,
ale daje jedynkę , żeby zaniżyć ogólną średnia , może mniej osób da się nabrać!!!!!!!!!!!!!!
Nie zgodzę się z Twoją opinia. Właśnie jak dla faceta to ten film jest bardzo dobry. Zaplanowana strategia działania, trochę broni i wybuchów czynią z niego produkcję godną polecenia.
A Twoja jedyneczka na tle ponad 36 tyś głosów nic tutaj nie wnosi :)
Pozdrawiam ;*
popieram w 100% ab_dom :) film rewelacyjny, dla faceta jaki i oczywiście kobiety, godny obejrzenia polecam wszystkim;) a właśnie czy znacie jakieś filmy o podobnej tematyce?
Sugerujesz, że każdy facet zadowoli się byle wybuchami?
Co za dużo to nie zdrowo, a film wcale nie był nawet średni.
Jezeli Twoim zdaniem to jest slaby thriller, to nie wiem jaki moze byc w takim razie dobry? NIe rozumiem Twojego gustu filmowego, poprostu gratuluje mozgu zeby dac temu filmowi 1.
''...ale daje jedynkę , żeby zaniżyć ogólną średnia , może mniej osób da się nabrać!!!!!!!!!!!!!!''
Co za debilka.... ;./
"Prawo zemsty" to gniot który oceniasz na 1, tylko po to by zaniżyć średnią ocen, natomiast "W krzywym zwierciadle: Witaj, Święty Mikołaju" oceniasz na 10 - gdzie ocena ta oznacza, iż uznajesz film za arcydzieło. W związku z tym nie mam pytań.