słabe dialogi, miejscami bardzo przewidywalny... a Butler nie wykorzystał swego potencjału
aktorskiego... to tyle o niedopracowaniu ;) generalnie film mi się podobał... ciekawy,
wciągający... wywołuje emocje a to chyba najwazniejsze! dla mnie 8/10
Podobnie, mam do zarzucenia parę niedociągnięć, i -szczerze mówiąc - rozczarował mnie finał filmu... Spodziewałam się czegoś lepszego, bo trzymał w napięciu i pomysł był bardzo dobry. Myślałam, że dam 9, ale tak to niech będzie 8/10.
Mnie również rozczarował finał przez co daję jedynie 7/10. A szkoda, bo zapowiadał się bardzo dobrze.
Cały film bardzo fajny taka "Piła" tyle, że nie w postaci horroru tylko filmu akcji.
Niestety koniec bardzo słaby. Jak człowiek, który przez całą akcję filmu rozwinął się z bezradnego ojca przeciętnej rodziny do twórcy gry nie do powstrzymania dał się tak łatwo załatwić ?!!! - wg mnie powinien sam sie zabic albo jakos uciec, pokazując, beznadziejność systemu i bezradność władz...ale cóż
Lepszym filmem, bardziej "zagmatwanym" fabularnie jest Teoria Chaosu oceniana tu na fw słabiej bo na 7.5 tyle, ze nieco inny
No dokładnie, mam praktycznie identyczne odczucia co do finału, przecież chodziło o wadliwość i to wielką systemu. I powinna być konsekwencja w tym zachowana.