to sie usmialem. gdzie wyczytales ze to ma byc kino akcji? jeszcze to porownanie do a2 lol dobra prowokacja :) pozdrawiam
to hyba wyprales sie na zly film. No, adrenalina 2 miala duzo acji, mnie sie najbardziej podobaly napisy koncowe, caly film powinien sie z nich skladac. Moim zdaniem prowo zemsty jest duzo lebsze. ale rozumiem, na a2 nie trzeba koncentrowac uwagi, tylko trzymac sie za brzuch ze smiechu, prawo trzyma w napieciu :)
No ja też wole power rangers, odpalane petardy podczas ciosów i fikołki podczas spaceru po parku. nie mam pojęcia dlaczego mimo że jest napisane wyraźnie że jest to DRAMAT to nikt się nie zamienił w megazorda i nie zburzył pół miasta(oczywiście tokyo) podczas walki z ogromną kałamarnicą wysłaną przez kosmiczną czarownice siedzącą na księżycu... no poprostu nie rozumiem.
Może zostańmy przyjaciółmi, mamy przecież podobne zdanie o tym filmie, więc podobnie myślimy.
Nie nudzilibyśmy się razem i uczylibyśmy się od siebie nawzajem tego samego, szlifowalibyśmy wspólnie nasz warsztat logicznego myślenia i czytania ze zrozumieniem i ogłaszalibyśmy nasze wspólne przemyślenia na różnych forach internetowych.
i wszyscy byli by happy :)
hahahahaha ale się uśmiałam. w końcu ktoś normalny. a wy ludziska zaglądnijcie czasem do słowników ortograficznych, bo aż wstyd się was czyta. żal.pl normalnie. porównujecie filmy które ze sobą nie mają nic wspólnego. powinniście sobie założyć taką obrożę jak w adrenalinie 2 i naciskać cały czas pilota, może lepiej by działały wasze komórki mózgowe. lepiej byście poczytali jakąś fajną książke np. "Tunele" rozwinie sie wam przynajmniej wyobraźnia. PEACE