Prawo zemsty

Law Abiding Citizen
2009
7,8 217 tys. ocen
7,8 10 1 216647
6,5 19 krytyków
Prawo zemsty
powrót do forum filmu Prawo zemsty

zapytanie o film ;)

użytkownik usunięty

z forum multikina ;)
mam ogromna prozbe i pytanie. szukam tytulu pewnego filmu od kilku tygodni i nie potrafie go znalezc ani sobie przypomniec moze Wy mi pomozecie. pamietam pewne fragmenty z tego filmu wiec moze naprowadze kogos z was na tytul tego filmu.byl swietny i chcialabym se go jeszcze raz zobaczyc. jak dobrze pamietam to bylam w kinie na tym filmie tak na przelomie pazdziernik/listopad 2009. film byl bardzo podobny do filmu SKAZANY NA SMIERC. opowiadal o facecie ktoremu zabito zone i dziecko i ludzie ktorzy to zrobili stali przed sadem. i tego faceta nie satysfakcjonowal ten wyrok jaki dostali Ci ktorzy zabili je. facet powiedzial sadowi ze zaplaca za to jaki dali wyrok.tych ludzi skazali na 10lat wiezienia i ten gosciu przez 10lat planowal wszytsko zeby sie na tych ludziach z sadu zemscic. kopal sobie tunele pod wiezieniem bo gdzies blisko tego wiezienia mial jakis swoj zakamarek<juz niepamietam co to mial> potem pozabijal tam kogos i trafil do wiezienia i ustawial takiego MURZYNA. ze jak nie dostanie sie do celi ktorej chce to kolejni ludzie zgina.bedac w wiezieniu gineli kolejni ludzie.murzyn byl pewny ze ktos przez niego ustawiony zabija tych ludzi a tak naprawde to TEN wlasnie facet przechodzil tunelami i zabijal tych ludzi i potem wracal. moze kogos z was ta krotka opowiesc naprowadzi na ten film ktorego poszukuje tytul. z gory dziekuje za odpowiedz

(oryginał nic nie zmieniałem ;)

TO JEST WŁAŚNIE TEN FILM!!!
Prawo Zemsty-jeden z najlepszych thrillerów ostatnich lat!!!